cs de p2w değil fakat yıllardır hilesi var yapacak bir şey yok
Memoryhackers.org 2015 yılında kurulmuş memory hacking topluluğudur. Bünyesinde Dword Team ve bir çok profesyonel coder bulundurmaktadır. Amaçları pay2win olan oyunlardaki parayı öde , birinci ol ayrımcılığını kaldırmak için yazılımlar üretip / paylaşmaktır. Paylaşılan yazılımların memoryhackers.org ile bir alakası olmayıp, memoryhackers.org yasalara göre sadece "yer sağlayıcı" olarak hizmet etmektedir. Sitede bir çok oyun için yazılmış hile & Araçlar bulabilir, programlama dersleri izleyebilir, ilginizi çeken içerikleri paylaşabilir ya da bilgisayarla ilgili veyahut hayatınızdaki herhangi bir olayla ilgili görüş & yardım talep edebilirsiniz. Memoryhackers.org kökleri çok uzun yıllara dayanmaktadır. Memoryhackers.org oyunlardaki zengin / fakir ayrımcılığını kaldırmak için uzun yıllar hizmet vermektedir & vermeye devam edicektir.
hocam diğer hileleri boşver burda ki hileler için konuşuyoruz bende p2w üzerine kurulu site sanıyordum ne yazık ki değilmişcs de p2w değil fakat yıllardır hilesi var yapacak bir şey yok
Dostum yöneticiler hep p2w olmasına bakmıyor cs mesela p2w bir oyun değil ama yapılması gerekiyordu yaptılarbeyler adamlar p2w olmasına bakmıyo sadece yogun istek var bu oyunlar icin ve oyunlar oynanıyor ilgi cekici oldugu icin adamlar hilesini yapıyolar
haklıBurada free2play oyunlara hile yapılmayacak diye bir şey yazmıyor.
Burada free2play oyunlara hile yapılmayacak diye bir şey yazmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?