Seçkin Üye
Roleplay?
bu oyun nerden para kazanıyor batleye var bıde hıc parada kazanmadan zararıranamı yürütüyorr oyunu1 TL vermeden efsane envanter dizebileceğiniz oyun Black Squad hatta oyun bana para verdi desem yalan olmaz geçen ay event vardı günlük 5 maç atarsan kasa anahtarı veriyordu süreklide kasa genel olarak 35 kr değerinde silahlar çıksada oyun anti p2w olduğu için istediğiniz silaha ulaşmanız zor olmuyor hatta bana pahalı bir item çıktı şeyi kaçmasın diye detay vermicemanlayacağınız efsane oynayın derim
GTA5'i Single için oynuyorum online de kanser olunur yinede tavsiyen için teşekkürler.Gta 5 in varsa FiveM de Güzel Roleplay Güzeldir. arma gibi pay 2 win değil
Hmm ilginç bir tavsiye f2p olması p2w açısından korkutuyor ama bakıcam teşekkürler.RoboCraft Çok sarıyor 3 gündür aralıksız oynuyoruz
Nasıl oluyor ? Tam anlamıyla p2w bir oyun diye biliyorum ? hemde ismi itibariyle squad oyununun tıpkısı değil mi ?1 TL vermeden efsane envanter dizebileceğiniz oyun Black Squad hatta oyun bana para verdi desem yalan olmaz geçen ay event vardı günlük 5 maç atarsan kasa anahtarı veriyordu süreklide kasa genel olarak 35 kr değerinde silahlar çıksada oyun anti p2w olduğu için istediğiniz silaha ulaşmanız zor olmuyor hatta bana pahalı bir item çıktı şeyi kaçmasın diye detay vermicemanlayacağınız efsane oynayın derim
p2w değil mi o ya ?Black Squadı bende tavsiye ederim çok başarılı bi oyun oyunu baya oynadım ve hileye de rastlamadım eğer canın sıkılıyorsa tam sana göre
yeni oyunu çıkacak ve o oyun bırakılacak. o yüzden başlamayı düşünmüyorum. teşekkürler.İnsurgency
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?