30 Nis 2021 #1 Avion Ultra Üye Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 2,160 Çözümler 2 Tepki puanı 674 Ödüller 11 9 HİZMET YILI Arkadaşlar selam PAYDAY 2 indirimdeyken alayım dedim indirmeye başlayacağım zaman gerekli depolama alanı 79.2 GB diyor bu kadar fazla olmasının sebebi nedir
Arkadaşlar selam PAYDAY 2 indirimdeyken alayım dedim indirmeye başlayacağım zaman gerekli depolama alanı 79.2 GB diyor bu kadar fazla olmasının sebebi nedir
30 Nis 2021 #2 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI Haritalar, oyun modları vesaire çok fazla ve detaylı ayrıca oyun eski bir oyun sıkıştırma olarak çok iyi olmasa gerek. Ayrıca bu konu hakkında yapılabilecek bir yorum yok oyunun yapımcıları bu şekilde servis ediyor. Konu locked. Oyla 0 Olumsuz oyla
Haritalar, oyun modları vesaire çok fazla ve detaylı ayrıca oyun eski bir oyun sıkıştırma olarak çok iyi olmasa gerek. Ayrıca bu konu hakkında yapılabilecek bir yorum yok oyunun yapımcıları bu şekilde servis ediyor. Konu locked.