- Yasaklandı
-
Seçkin Üye
Konunun %70 şi ben yaptım ben ekledım ben yazdım
Eywaah hıle ıçn
Bence UygunEline sağlık paylaşım için, eğer alır isem deneyeceğim mutlaka. Aslında oynayanlar olarakta girip gruplaşsak daha tatlı olur sanırım.
Oyunlar ***** Hack İle İndirebilirsin Ama Online Oynayamazsın Ve Multiplayer O Nedenle Yok Paranla Al!Ağa Peki steamdaki oyunların hilesi yapıla biliyor mu ? Bu arada tşk
bende bir sıkıntı var dili türkçeye çevirmek istedim oyunu kapat aç dedi sistem kapattım açtım ama şuanda hile hiç açılmıyor bildirimi var ama oyun içinde kullanamıyorumSelam Ben CengaverKaptan
Sitede Bugün Dolaşırken Payday 2 Hack Olmadığını Farkettim..
Ve PD2 HACK'ı Şimdi Sizlere Sunmak İsterim!
________________________________________________________________________________________
5 - Ekipman spawn menüsü Numpad 1 - Oyunda karakter menüsü / Menüdeki Envanter hileleri Numpad 2 - İş menüsü / Stealth menüsü Numpad 3 - Spawn menüsü Numpad 4 - Trol menüsü Numpad 5 - Etkileşim menüsü Numpad 7 - Silah listesi Numpad 6 - Envanter menüsü Numpad 8 - Ekipman menüsü Numpad 9 - Misyon menüsü Numpad + - Pregame menüsü End Tuşu - Anında kazanın F1 - Yardım menüsü F2 - Mod menüsü F4 - Taşıma istifleyici (tüm depolanmış torbaları bırakmak için sık sık dokunun) F5 - Kullanıcı betiği F6 - Yapılandırma menüsü Z - Tüm cephane ve sağlığı yenileyin, standart durumu geri yükleyin X - Xray Orta Fare Düğmesi - Teleport X7 Ekstra Düğme 1 - Slowmotion______________________________________________________________________________________
Hile Menüsü Başta Bu Şekilde Kullanılmakta
Hileyi Kullanmak İçin Aşağıdaki Video'yu İzleyebilirsiniz!
[Hileyi Ben Kodlamadım Sadece 12-13 Civarı Özellik Ekleyerek Büyüttüm]
Log Durumu:Oynama Yapılmassa Hiçbir Şekilde Log Vermiyor!
(Harfi Harfine Memory Hackers Yazısı Bile Eğer Oynarsanız Log Verdiğine Şahid Olursunuz)
IT İŞLERİ VE NO CHEATER ETİKETİ! Vardır(Ekleyen Benim )
(Hileyi Aldığım Site ŞuAnda Hileyi Paralı Satıyor Benim Eklediğim
Özellikler Yok Tabi Çünkü Dediğim Gibi 12-13 Özellik Ben Ekledim.)
______________________________________________________________________________________
Video'yu Buradan İzleyebilirsiniz!
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
______________________________________________________________________________________
Hileyi İndirme Linki;
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Virüs Total:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
________________________________________________________________________________
Kullanmaya Başladıysanız Kolay Gele
Takip Etmeyi Ve Beğenmeyi Unutmayınız!
Bir Teşekkür Yorumuda Alırım Haa
Ben Yukarıda Belirttim Oynama Yapmayın Diye Neden Oynuyorsun?bende bir sıkıntı var dili türkçeye çevirmek istedim oyunu kapat aç dedi sistem kapattım açtım ama şuanda hile hiç açılmıyor bildirimi var ama oyun içinde kullanamıyorum
nasıl silip ekleyeceğimi de bilmiyorum ve şuanda oyun da hiç bir şey yapamıyorum yardım edersen sevinirim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?