Üye
ben hileyi yükledim oyun açılmıyo hile dosyalarını siliyom oyun tkr açılıyo steamden oyun dosyalarını bütünlüğünü doğrula dedim tkr yükledim hileyi olmadı açılmıyo tıklıyom ama silince hileyi açılıyo
Bende olmuyor beyler bi yardımcı olur musunuz ayrıca türkçe yama var bir sürü onları da yapamadım.Konunun %70 şi ben yaptım ben ekledım ben yazdım
Eywaah hıle ıçn![]()
Hilenin Çalışması İçin Lisanslı Oyun Olmak Zorunda !bir yardımcı olur musun ben de olmuyor dostum çok araştırdım maalesef olmuyor :/
Not: steamden almadım oyunu torrent üzerinden indirdim.
Teşekkür ederim bu konuyu aydınlattığın için... Bu konuda bana yardımcı olabilir misin lisansız hile için- ben cheat enginden den denedim ama olmadı.Hilenin Çalışması İçin Lisanslı Oyun Olmak Zorunda !
Bir de türkçe yama varsa rica etsem paylaşır mısın kardeşim ?Hilenin Çalışması İçin Lisanslı Oyun Olmak Zorunda !
Lisanssız Hileler Zor Bulunuyor Hatta Hiç Yok Bile Diyebiliriz.Teşekkür ederim bu konuyu aydınlattığın için... Bu konuda bana yardımcı olabilir misin lisansız hile için- ben cheat enginden den denedim ama olmadı.
Post automatically merged:
Bir de türkçe yama varsa rica etsem paylaşır mısın kardeşim ?
Lisanssız Hileler Zor Bulunuyor Hatta Hiç Yok Bile Diyebiliriz.
Türkçe Dil Paketinide Torrent Şeklinde İndirebilirsiniz.
Working!Çalışıyor mu hala?
çalışıyor sanırım bir sıkıntı yok bildiğim kadarıylaWorking!
Rica Ederim. İyi Oyunlar.Teşekkürler.