LoL Script's & Python
Seçkin Üye
gelen bildirimde başka site ismi taşıdığı söyleniyor yanlız ben bunu konu başlığındada söylemiştim başka bir siteye ait ben bunu bu insanlara ücretsiz olarak vereceğim diye değerini aldığım siteyi herşeyi söyledimKonu kapanma nedeni bildirim olarak gelmiyor mu?Benim bi konum öyle kapatılmiştı bildirim geldi
Bro sitenin ismi hilenin üzerinde falan yazıyor olmasıngelen bildirimde başka site ismi taşıdığı söyleniyor yanlız ben bunu konu başlığındada söylemiştim başka bir siteye ait ben bunu bu insanlara ücretsiz olarak vereceğim diye değerini aldığım siteyi herşeyi söyledim
bro bir zahmet yazsın diyorum adamlara ben zaten siteden satın aldığımı paylaşacağımı ilk konumda belirttimBro sitenin ismi hilenin üzerinde falan yazıyor olmasın
kardeş ismini vs. değiştiremiyor musun logoyu falan bir şekilde değiştirip paylaşabilirsinbro bir zahmet yazsın diyorum adamlara ben zaten siteden satın aldığımı paylaşacağımı ilk konumda belirttim
Kardeşim parasını vermişsin kullanmak en temel hakkın boşver paylaşma hileyi paşa paşa kullan iştebro bir zahmet yazsın diyorum adamlara ben zaten siteden satın aldığımı paylaşacağımı ilk konumda belirttim
çok denedim ancak olmuyor logoyu değiştirebilirim ancak içeriği değiştirilemiyorkardeş ismini vs. değiştiremiyor musun logoyu falan bir şekilde değiştirip paylaşabilirsin
Kanka sence böyle bir şey yapması ne kaddar yasal?kardeş ismini vs. değiştiremiyor musun logoyu falan bir şekilde değiştirip paylaşabilirsin
olmaz usta ben sizinde kullanmanızı istiyordumKardeşim parasını vermişsin kullanmak en temel hakkın boşver paylaşma hileyi paşa paşa kullan işte
Ne diyim başkan sen bilirsinolmaz usta ben sizinde kullanmanızı istiyordum
Kardeş script gibi bir şey mi yoksa ekstra özellikler var mı?olmaz usta ben sizinde kullanmanızı istiyordum
tabi ki var iki türlü hem script hem özellikleri var oyun içi menü dahi varKardeş script gibi bir şey mi yoksa ekstra özellikler var mı?
westte MSpy eklesene ordan konuşuruztabi ki var iki türlü hem script hem özellikleri var oyun içi menü dahi var
hileni şuan kullanıyorum ama sadece oyun içi menüsü yani f7 çalışıyor şampiyona özel scriptler nerdeBüyük İhtimalle bana da ban atarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?