Paypala giremiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Girmeye çalıştığımda hesaba sorry we couldnt confrim you diyor.Çözümü nedir illa telefonlamı arıyacaz.Birkaç sefer vpn açtım.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Bende herhangi bir sorun yok. Hatayı tam olarak yazabilir misin? Seni doğrulayamadık diyor kısaca orda. Başka birşey yazılı mı?

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Bende herhangi bir sorun yok. Hatayı tam olarak yazabilir misin? Seni doğrulayamadık diyor kısaca orda. Başka birşey yazılı mı?
Hesaba hiçbir şekilde almıyor.
We noticed some unusual activity
We need your help securing your account to prevent unauthorized access. For your safety, there may be some limitations on your account until you take action.
diyor altındaki butona tıklıyorum:Secure my accounts butonuna sonra doğrulayamadık hatası çıkıyo hesaba hiçbir şekilde almıyor engelliyor.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Paypal Türkiyede yasak olduğundan bu hatayı veriyor olmasın. Siz bişekilde girebilirsiniz ama paypal bunu tespit ettiğinde bu tür sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Paypala giriş yaparken bir VPN kullanıyorsanız bence VPN'in o ülkedeki serveri kapanmış olabilir.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Paypal Türkiyede yasak olduğundan bu hatayı veriyor olmasın. Siz bişekilde girebilirsiniz ama paypal bunu tespit ettiğinde bu tür sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Paypala giriş yaparken bir VPN kullanıyorsanız bence VPN'in o ülkedeki serveri kapanmış olabilir.
Vpn ile girmeye çalışıyorum girmiyor.Ne yapacağım.Bir süre bekleyip vpn ilemi gireyim.Unauthorized access. diyor girmeye çalıştığımda.

Son düzenleme:
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Vpn ile girmeye çalışıyorum girmiyor.Ne yapacağım.Bir süre bekleyip vpn ilemi gireyim.Unauthorized access. diyor girmeye çalıştığımda.
Anlattığım olay bu işte. Tespit edilmişsin. Bedava VPN kullanıyorsan paralı VPN kullanmaya bak onlar daha sağlıklı oluyor ama çözüm değil bu.

Üye
6 HİZMET YILI
wpn de sıkıntı vardır belki başka uygulamayla dene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...