Onaylı Üye
Dostum kendine arkadaş bularak yone kavgasını sonlandırmaya çalışabilirsin. yada kitlemeden önce heroyu seçip takımı ikna etmeye çalışabilirsin. Başka türlü şansına kalmış
you have to download the pbe and create a specific account for it. I hope I was usefularkadaşlar pbe var bende yone kitlicem fakat herkes yone kitliyor ve kitleyemeyince bozuyorlar antrenman moduna girmek istiyorum ama antrenman modunda kilit var eğitim görevlerini daha tamamlamadım ondan dolayı mı acaba ? nasıl oynayabilirim özel oyun kuramıyorum 10 kişi olmadan bot da ekleyemiyorum
1 haftya düzelir,tft pbeye geldiğindede böle olmuştuarkadaşlar pbe var bende yone kitlicem fakat herkes yone kitliyor ve kitleyemeyince bozuyorlar antrenman moduna girmek istiyorum ama antrenman modunda kilit var eğitim görevlerini daha tamamlamadım ondan dolayı mı acaba ? nasıl oynayabilirim özel oyun kuramıyorum 10 kişi olmadan bot da ekleyemiyorum
arkadaş bularak arkadaşlarınla girmeyi dene olmuyor çünkü bende deniyordum olmamıştı arkadaşlarımla girdim :/arkadaşlar pbe var bende yone kitlicem fakat herkes yone kitliyor ve kitleyemeyince bozuyorlar antrenman moduna girmek istiyorum ama antrenman modunda kilit var eğitim görevlerini daha tamamlamadım ondan dolayı mı acaba ? nasıl oynayabilirim özel oyun kuramıyorum 10 kişi olmadan bot da ekleyemiyorum