PBE rp veriyor mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşarlar 2 gün önce PBE hesabı kurdum ve 2 gündür oynuyorum fakat rp felan gelmedi ( nerede araştırma yapsam günde 8000 rp geldiğini söylüyorlar bana gelmedi ) tamam şampiyonları 1 mavi öze aldım hepsini bide yeni çıkan kostum ve totemleri alabiliyorum 1 mavi öze ama bu rp geliyormu bilmeliyim çünkü kutu açmak istiyorum :D PBE de oynuyan arkadaşlar rp geliyormu bir söyliyebilirlermi acaba :)

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
PBE riot'un test sunucusudur. Oynamak için min 4 yıllık eu hesabın olması gerekiyor diye biliyorum, ya da hesap satın alırsın. TR için rp gönderme vs gibi şeyler yok, sadece ayrı ve eğlence için oynanılan sunucu. Kostüm/Şampiyon gibi oyun içi nesneler ücretsizdir.
Post automatically merged:

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
PBE riot'un test sunucusudur. Oynamak için min 4 yıllık eu hesabın olması gerekiyor diye biliyorum, ya da hesap satın alırsın. TR için rp gönderme vs gibi şeyler yok, sadece ayrı ve eğlence için oynanılan sunucu. Kostüm/Şampiyon gibi oyun içi nesneler ücretsizdir.
Post automatically merged:
Dikkatli okuduğunu düşünmüyorum :) PBE de zaten oynuyorum diyorum ve o EU hesabı öncedendi bende öyle sanıyordum ama artık trdende alım varmış ve takdir seviyesi 3 olan ceza yemiyen herkesi alıyorlar bende geçiş yaptım ayrıca dediğin gibi kostum felan ücretsiz değil normal fiyatlarında satılıyor (örn. 1350 rp) sadece yeni gelen kostümler ücretsiz oluyor kutular felan herşey rp ile alınıyor açık betada ben bunları denemek istiyorum ritonun RP vermesi gerekiyor bence yani kısacası merak ettiğim onlar değil PBE test sunucusunda gündelik RP veriyorlarmı onu bilmek istiyorum. :) Teşekkür Ederim

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arıza aylardır yıllardır devam ediyor ne zaman düzeltilir bilmiyorum 6 aylık pbe hesabım var rp gelmiyor riot a ticket at sadece 1 defalığına 24000rp veriyorlar

Herşeyden Az Birşey
Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
duyduguma göre riota ticket attıgında 24000 rp atıyorlarmış bende oynuyorumda zaten arurf geldi kostüm felan gereği duymadıgım için sorun yok bana ama illa gelsin diyorsan 9.2 yamasını bekle yeni yama ana cliente gelince 9.3 geçicek pbede o zaman rp dağıtıyorlar sanırsam :D

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
PBE'yı artık TR'yede Verdiklerini Senden Duydum İyi Oldu :) Diğer Konuda ise Hiçbir Fikrim Yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...