seviye 3 takdirle pbe hesabı açabilirsin beyaz clientte açık beta yazar orası pbe tüm herolar açık günün her ilk maçında 3krp alırsın falan efsopbe hangi sunucu oluyodu ? nasıl giriyoruz
177ms etkilemez beni gardşÇok fazla ping var. Euw iyidir
2 yıl zoomhack kullandım bişey olmuyor da 1 patch önden gidiyor o yüzden her script pbe için uygun değil ama çaktırmadan lazysharpı denemek isteyenler pbe kurarlar küfür hariç ban yemiyosun anticheat inject yapmamışlar büyük ihtimalle edirnede oturuyosan 130ms alıyosun sabit olduğunda etkilemiyor çokÇok fazla ping olduğu söyleniyor ama script ile ban yeme yokmuş bildiğim kadarıyla
daha yeni euw de hesap açtım seviye 3 yapıp başvuru mu yapıyorumseviye 3 takdirle pbe hesabı açabilirsin beyaz clientte açık beta yazar orası pbe tüm herolar açık günün her ilk maçında 3krp alırsın falan efso
Post automatically merged:
177ms etkilemez beni gardş
Link bırakamıyorum yasaktır belki diye, google girip PBE Kayıt yazınca direk çıkıyor taktir 3 seviye veya üzeri bi çarla giriş yap ayrı bi client indiriyorsun yine aynı şekilde sadece ismi PBE güncelleme yapar girersindaha yeni euw de hesap açtım seviye 3 yapıp başvuru mu yapıyorum
Tr de aksiyon yok kaos var, kimse kazanmak için canını dişine takmıyor genel olarak kitle flamer ve toxic, herkes puanı önemsese de inat yaparak oyunu satıyor, bir kişi oyunu taşıma konumuna gelince genelde satıyor ve zaten ben taşıyordum ben kaybettirdim diyor ve geçiyor, Tabi ki bu davranış sadece TR de değil her bölgede var fakat TR de çok fazla gerçekleşiyor, ve oyuna oyun oynamak için değil chat yapmak için girende çok fazla bi kitle var. PBE geç paşalar gibi oynaPBE lol'ün pvp si gibi bir şey zaten ama çok ping sıkıntısı var oynanmıyor tr deki aksiyon da hiç bi server da olamaz herkes uhud savaşında sanki kazanmak için canını dişine takıyorlar
Kankam ama 3 ay westte oynadım o kaos iliklerime kadar o kadar işlemiş ki küfür flame olmazsa bi oyunda şüphe duyuyorumTr de aksiyon yok kaos var, kimse kazanmak için canını dişine takmıyor genel olarak kitle flamer ve toxic, herkes puanı önemsese de inat yaparak oyunu satıyor, bir kişi oyunu taşıma konumuna gelince genelde satıyor ve zaten ben taşıyordum ben kaybettirdim diyor ve geçiyor, Tabi ki bu davranış sadece TR de değil her bölgede var fakat TR de çok fazla gerçekleşiyor, ve oyuna oyun oynamak için değil chat yapmak için girende çok fazla bi kitle var. PBE geç paşalar gibi oynakasan yok eden yok amaç yok çok rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?