arkadaşım bende onaylı üyeyim ama programa ulaşamıyorum henüz bilgimiz olan konulara 50 yorum yapmamız gerekirmiş sanırım sende aynı sorundan dolayı kulanamıyorsunonaylı üyeyim ama arada hile çalışmıyor neden bilen var
arkadaşım bende onaylı üyeyim ama programa ulaşamıyorum henüz bilgimiz olan konulara 50 yorum yapmamız gerekirmiş sanırım sende aynı sorundan dolayı kulanamıyorsunonaylı üyeyim ama arada hile çalışmıyor neden bilen var
Hileye önce foruma girip forum üzerinden gidersen düzgün çalışır. kestirme adres ile gidiyorsan sorun oluyor.onaylı üyeyim ama arada hile çalışmıyor neden bilen var
adblock cromda açık sadece ve ben cromeden gırıs yapmıyorum memory e Explorer dan giriyorum ona da etkisi olmaz benceAdblock Hileyi Dogru Çalıştırmasını önlüyor kapat Adblock u
YARDIMCI OLAYIMben anlamadım zaten bu oynayabıenlerı… 2 hafta olcak oyuna gıremıyorum butun herseyı yaptığım halde asla açılmıyor hıle !!!!
Post automatically merged:
Allahını seven bir insan team w den bağlanıp yardım etsın ya da wp den goruntulu konuşup yardım etsın kafayı yıcem
kanka bendede şöyle bir hata çıkıyor bu neonaylı üyeyim ama arada hile çalışmıyor neden bilen var