pbg Hwid ban geliyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
⭐▂▃▅▆█⭐█▆▅▃▂⭐
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar PUBG Steam versiyonu için resmi sayfasında Hwid ban geleceğini açıkladı.
Yani anakart, işlemci, ram ve ekran kartı gibi donanımlarınızın bilgileri PUBG sunucularında tutulacak ve format atsanız dahi bu bileşenleri değiştirmeden oyuna bir daha giremeyeceksiniz. Hatta paranızla yeni hesap satın alsanızda donanımlarınızı değiştirmeden oyuna giremeyeceksiniz.
Haberi almışken sizlere de duyurayım dedim...

2-3 gün önce PUBG' nin kendi sitesinde okudum bu makaleyi. Şu an bulamadım ama Steam' de paylaşılmış...

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Son düzenleme:
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
illa değiştiren (fixleyen) bişey bulunur ya :) fortnite hwid değiştirme tarzı

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Evet Kaldırmasıda Çok Zor Olan Ban Kullananların Farkında Olması Lazım.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar pbg Steam versiyonu için resmi sayfasında Hwid ban geleceğini açıkladı.
Yani anakart, işlemci, ram ve ekran kartı gibi donanımlarınızın bilgileri pbg sunucularında tutulacak ve format atsanız dahi bu bileşenleri değiştirmeden oyuna bir daha giremeyeceksiniz. Hatta paranızla yeni hesap satın alsanızda oyuna giremeyeceksiniz.
Haberi almışken sizlere de duyurayım dedim...
hwid ban atmak yerine oyundaki hilecileri bir tespit etsinler reis çok gereksiz bence zaten oyun ücretli valorant gibi olsa neyse

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Online oyunlar = Hileli oyunlar elbet bir açığını bulup ordan girerler. Sonuçta kodla çalışan yazılım bunlar.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
dostum peki gerçeklik payı nedir bu konunun bu konu hakkında bi fikrin var mı acaba?

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
toda a proibição é, portanto, possível retornar com microformatação

⭐▂▃▅▆█⭐█▆▅▃▂⭐
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Evet Kaldırmasıda Çok Zor Olan Ban Kullananların Farkında Olması Lazım.
Kesinlikle!
Pubg Steam versiyonu için banın kaldırılmaması için de önlem alacaktır. Zaten Steam versiyonunda bile oyuncu sayısı düştüğünden yakınılıyor. Bu yüzden bence asla müsade etmezler.
Post automatically merged:

Online oyunlar = Hileli oyunlar elbet bir açığını bulup ordan girerler. Sonuçta kodla çalışan yazılım bunlar.
Onun da önüne geçeceklerdir hocam. Steam versiyonda oyuncu sayısı azaldı diye yapmayacakları şey yok bunların.

Horoz Joe
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Steam Versiyonu için Çok normal de Lite için Hwid Yapmazlar heralde sanmıyorum.

Horoz Joe
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Steam Versiyonundan Sağlam Para Kaldırdıkları için Bence Sadece Steam Versiyonuna yaparlar. Diğer ücretsiz versiyonlar için uğraşmazlar sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...