arkadaşlar ben sürekli ban yiyip duruyorum ve hileyi de belli etmiyorum hiçbir şekilde acaba hile fixlendiği için falan mı ban yiyorum bi fikri olan var mı?
aimbot açma ve misc kısmına elleme ben gayet uzun süre oynuuyorum aimi köklemediğim sürece ban yemiyorum. Ek olarak hile kullanıyorsun, ban yemek oldukça doğal.
aimbot açma ve misc kısmına elleme ben gayet uzun süre oynuuyorum aimi köklemediğim sürece ban yemiyorum. Ek olarak hile kullanıyorsun, ban yemek oldukça doğal.
bencede hilede abartmamak gerekiyor hepsini açarsan algoritma çok çabuk algılar wall hack aç geç oyunun en büyük sorunu zaten ses kasmaydı onuda o şekilde halletmiş olursun
bencede hilede abartmamak gerekiyor hepsini açarsan algoritma çok çabuk algılar wall hack aç geç oyunun en büyük sorunu zaten ses kasmaydı onuda o şekilde halletmiş olursun
[QUOTE = "s1mpl3100less, yayın: 2637510, üye: 1184670"]
aimbot açma ve yanlış bölüm elleme ben gayet uzun süre oynuuyorum aimi köklemediğim bölümüne ban yemiyorum
[/ALINTI]
yanlış bölümden kastın ne hocam
reis sadece esp acsan yeter diğer sekme ve ayre aimbotları acmıcan ve adam duvarın arkasında iken adamı mausun üstüne getiriğ belli edersen oyle de yiyebilirsin
aimbot ayarlarım şu şeilde smart aim kapalı kafaya odaklı smooth 2 fow 120 aimbot modu 3 de gayet iyi oluyor sağa sola hafif kayıyor onuda mous ile oturtuyorum gayt legit ve başarılı