Pbg Lite Giriş Ekranı Sırasında Hata Alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dostlar öncelikle selamlar. Oyunda yaklaşık 2 gündür sorunlar yaşıyorum fakat bu son hata benim oyuna girmeme engel oluyor. 1. fotoğrafta görebileceğiniz üzere girişte ekranında ''bir hata oluştu'' hatasıyla karşılaşıyorum ve bu hatayı araştıracağım herhangi bir hata kodu da vermiyor. Daha sonrasında bu hata koduna rağmen giriş bilgilerimi girip giriş yaptığımda ''lütfen güvenlik kodunu doğrulayın'' hatasını almaya başlıyorum. Bunu da 2. fotoğrafta görebilirsiniz. Sorun için pbg lite suppord kısmına mesaj atsam da anlayabileceğiniz üzere 1 haftadır mesaj gelmedi. Sorunun çözümü ya da sorunun kaynağı hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olmasını rica ediyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• 1.PNG
    1.PNG
    10.6 KB · Görüntüleme: 41
  • 2.PNG
    2.PNG
    10.6 KB · Görüntüleme: 48
Üye
5 HİZMET YILI
Dostlar öncelikle selamlar. Oyunda yaklaşık 2 gündür sorunlar yaşıyorum fakat bu son hata benim oyuna girmeme engel oluyor. 1. fotoğrafta görebileceğiniz üzere girişte ekranında ''bir hata oluştu'' hatasıyla karşılaşıyorum ve bu hatayı araştıracağım herhangi bir hata kodu da vermiyor. Daha sonrasında bu hata koduna rağmen giriş bilgilerimi girip giriş yaptığımda ''lütfen güvenlik kodunu doğrulayın'' hatasını almaya başlıyorum. Bunu da 2. fotoğrafta görebilirsiniz. Sorun için pbg lite suppord kısmına mesaj atsam da anlayabileceğiniz üzere 1 haftadır mesaj gelmedi. Sorunun çözümü ya da sorunun kaynağı hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olmasını rica ediyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
bugün bendede aynı hatayı verdi pc resetledim yine hata verdi bir kaç giriş denedim ve oyuna girdi

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar dediklerinizi uyguladım ve 5-6 kez ard arda giriş yapmayı deneyerek oyuna girebildim. Herkese teşekkürler.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
e mail hesabına gelen lınkı onaylaman gerek senı sıteye yonlendırecek o zaman gırıs yapablrsn bndede aynısı oldmustu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...