PBG Lite Hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
normalde ben Pbg lite ı normal ayarlarda oyunuyabiliyordum ama bilgisayarın işlemcisini yükselttim sonra format attım ve oyun artık açılmayıp UNCOOKED hatası veriyor internette herkes bu hatayı aldığı için videolar izledim ve DirectX aracını indermemi istediler oradan tüm ayarlarımı yaptım bu seferde DirectX runtime 10.0 hatsı verdi ama benim directX sürümüm 11.1 olmasına rağmen hata alıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Hocam Sıfırdan windows 10 format atın Ardından Driver Booster gibi bir Araç ile tüm driverleri tekrardan kurun düzelcektir

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
normalde ben Pbg lite ı normal ayarlarda oyunuyabiliyordum ama bilgisayarın işlemcisini yükselttim sonra format attım ve oyun artık açılmayıp UNCOOKED hatası veriyor internette herkes bu hatayı aldığı için videolar izledim ve DirectX aracını indermemi istediler oradan tüm ayarlarımı yaptım bu seferde DirectX runtime 10.0 hatsı verdi ama benim directX sürümüm 11.1 olmasına rağmen hata alıyorum
dostum ekran kartının modelini belirtirmisin

Üye
5 HİZMET YILI
my dear forum friend, if you are here to use one of the tricks that these really cool guys make available, you have to be aware that you can ban them, and it will not be their fault

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Bilgisayarınızın sürücülerini kontrol edin, eğer işe yaramazsa, youtube'daki hata hakkında endişelenin

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
knk bendede hata vardı ben ekran kartı deyiştirdim sonra pubg lite açtı bence sende ekran kartını deyiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...