18 Haz 2020 #1 enesbaba006 E Onaylı Üye Katılım 24 Nis 2018 Mesajlar 120 Çözümler 1 Tepki puanı 40 Ödüller 5 8 HİZMET YILI arkadaslar hileyi calıstırdıgım zaman bu hatayi alıyorum cozumu nedir Ekli dosyalar Adsız.png 120.3 KB · Görüntüleme: 41
Çözüm Z Z zaferays 18 Haz 2020 [ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
[ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
18 Haz 2020 #2 zaferays Z kodadiyesil Onaylı Üye Katılım 7 Eki 2019 Mesajlar 108 Çözümler 1 Tepki puanı 9 Yaş 26 6 HİZMET YILI [ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.) Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
[ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
18 Haz 2020 #3 Canyo 死 Ultra Üye Katılım 11 May 2017 Mesajlar 2,350 Çözümler 64 Tepki puanı 1,344 Ödüller 13 9 HİZMET YILI Sağ altta vanguard açık onu kapatmalısın Oyla 0 Olumsuz oyla
18 Haz 2020 Konuyu başlatan #4 enesbaba006 E Onaylı Üye Katılım 24 Nis 2018 Mesajlar 120 Çözümler 1 Tepki puanı 40 Ödüller 5 8 HİZMET YILI Kayou' Alıntı: Sağ altta vanguard açık onu kapatmalısın Genişletmek için tıklayın ... sen varya adamin dibisin kral <3 Oyla 0 Olumsuz oyla
Kayou' Alıntı: Sağ altta vanguard açık onu kapatmalısın Genişletmek için tıklayın ... sen varya adamin dibisin kral <3