17 Haz 2020 #1 uglyodin U Onaylı Üye Katılım 24 May 2019 Mesajlar 78 Tepki puanı 9 Yaş 33 7 HİZMET YILI arkadaşlar hileyi yüklediğimde pubg mobile daki gibi menü çıkmıyor acaba silah tepmesini kaldırabilirmiyiz benim pc çöp silahı kontrol edemiyorum
arkadaşlar hileyi yüklediğimde pubg mobile daki gibi menü çıkmıyor acaba silah tepmesini kaldırabilirmiyiz benim pc çöp silahı kontrol edemiyorum
17 Haz 2020 Konuyu başlatan #2 uglyodin U Onaylı Üye Katılım 24 May 2019 Mesajlar 78 Tepki puanı 9 Yaş 33 7 HİZMET YILI doubleblody' Alıntı: silahı kontrol edemiyorum iyiydi Genişletmek için tıklayın ... gerçekten ama duran bi adamı vuramıyorum silah Allaha bakıyor her seferinde Oyla 0 Olumsuz oyla
doubleblody' Alıntı: silahı kontrol edemiyorum iyiydi Genişletmek için tıklayın ... gerçekten ama duran bi adamı vuramıyorum silah Allaha bakıyor her seferinde
17 Haz 2020 #3 doubleblody D Üye Katılım 19 May 2019 Mesajlar 23 Tepki puanı 0 Yaş 28 7 HİZMET YILI mutlaka vardır. saten pubg de hile bir wallhack bide sekmeme için Oyla 0 Olumsuz oyla
17 Haz 2020 Konuyu başlatan #4 uglyodin U Onaylı Üye Katılım 24 May 2019 Mesajlar 78 Tepki puanı 9 Yaş 33 7 HİZMET YILI maho5961' Alıntı: olması gerek dostum Genişletmek için tıklayın ... ben araştırdım biraz bişey bulamadım Post automatically merged: 17 Haz 2020 doubleblody' Alıntı: mutlaka vardır. saten pbg de hile bir wallhack bide sekmeme için Genişletmek için tıklayın ... hiç böyle bir konuya denk geldin mi yada yaptın mı Oyla 0 Olumsuz oyla
maho5961' Alıntı: olması gerek dostum Genişletmek için tıklayın ... ben araştırdım biraz bişey bulamadım Post automatically merged: 17 Haz 2020 doubleblody' Alıntı: mutlaka vardır. saten pbg de hile bir wallhack bide sekmeme için Genişletmek için tıklayın ... hiç böyle bir konuya denk geldin mi yada yaptın mı
17 Haz 2020 #5 aLip01 A Seçkin Üye Katılım 10 Haz 2020 Mesajlar 315 Tepki puanı 7 Yaş 32 6 HİZMET YILI muhakkak vardır Oyla 0 Olumsuz oyla
17 Haz 2020 #6 doubleblody D Üye Katılım 19 May 2019 Mesajlar 23 Tepki puanı 0 Yaş 28 7 HİZMET YILI uglyodin' Alıntı: ben araştırdım biraz bişey bulamadım Post automatically merged: 17 Haz 2020 hiç böyle bir konuya denk geldin mi yada yaptın mı Genişletmek için tıklayın ... lite oynamıyorum bro. denk gelmedim ama mutlaka vardır. Oyla 0 Olumsuz oyla
uglyodin' Alıntı: ben araştırdım biraz bişey bulamadım Post automatically merged: 17 Haz 2020 hiç böyle bir konuya denk geldin mi yada yaptın mı Genişletmek için tıklayın ... lite oynamıyorum bro. denk gelmedim ama mutlaka vardır.
17 Haz 2020 Yasaklandı #7 quÂn zhî Q 2030da ismimi yeniden değişeceğim inşAllah Banlı Üye Katılım 9 Eyl 2016 Mesajlar 660 Çözümler 6 Tepki puanı 167 Yaş 26 9 HİZMET YILI var ama ban riski aimden daha fazla kullanmamanı tavsiye ederim... Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
17 Haz 2020 #8 MehemmedeliRzazade ❄️❤Her kalpte bir mezarlık vardır❤❄️ Uzman Üye Katılım 5 Ağu 2019 Mesajlar 210 Çözümler 6 Tepki puanı 14 Ödüller 5 Yaş 27 6 HİZMET YILI Evet AimBot kısmında var No Recoil adında aktifleştirirsen sekmez silah. Oyla 0 Olumsuz oyla
17 Haz 2020 #9 xiboxmandre53 Seçkin Üye Katılım 21 Nis 2019 Mesajlar 301 Çözümler 1 Tepki puanı 3 Ödüller 6 Yaş 36 7 HİZMET YILI Ayarlardan dikey tepme ile biraz oyna. Faydası olacak Oyla 0 Olumsuz oyla
17 Haz 2020 Konuyu başlatan #10 uglyodin U Onaylı Üye Katılım 24 May 2019 Mesajlar 78 Tepki puanı 9 Yaş 33 7 HİZMET YILI mehmetergull1' Alıntı: olması lazım ya Genişletmek için tıklayın ... direk hile yükleniyor h,le seçenekleri çıkmıyor Post automatically merged: 17 Haz 2020 xiboxmandre53' Alıntı: Ayarlardan dikey tepme ile biraz oyna. Faydası olacak Genişletmek için tıklayın ... izlediğim videolarda anlatmıştı oynadım ayarlarıyla ama pek birşey değişmedi Oyla 0 Olumsuz oyla
mehmetergull1' Alıntı: olması lazım ya Genişletmek için tıklayın ... direk hile yükleniyor h,le seçenekleri çıkmıyor Post automatically merged: 17 Haz 2020 xiboxmandre53' Alıntı: Ayarlardan dikey tepme ile biraz oyna. Faydası olacak Genişletmek için tıklayın ... izlediğim videolarda anlatmıştı oynadım ayarlarıyla ama pek birşey değişmedi
17 Haz 2020 Konuyu başlatan #11 uglyodin U Onaylı Üye Katılım 24 May 2019 Mesajlar 78 Tepki puanı 9 Yaş 33 7 HİZMET YILI atakantas2007' Alıntı: Evet Var Dostum. Genişletmek için tıklayın ... nasıl oluyor hocam sitedeki videoda menü kendiliğinden çıkıyor ama bende çıkmıyor Post automatically merged: 17 Haz 2020 pavelavv' Alıntı: antivirüs uygulamasını devre dışı bırak Genişletmek için tıklayın ... devre dışı hocam Post automatically merged: 17 Haz 2020 mehmetergull1' Alıntı: biraz daha kurcala kanka Genişletmek için tıklayın ... kankam seçenek çıkmıyor kı kurcalim Oyla 0 Olumsuz oyla
atakantas2007' Alıntı: Evet Var Dostum. Genişletmek için tıklayın ... nasıl oluyor hocam sitedeki videoda menü kendiliğinden çıkıyor ama bende çıkmıyor Post automatically merged: 17 Haz 2020 pavelavv' Alıntı: antivirüs uygulamasını devre dışı bırak Genişletmek için tıklayın ... devre dışı hocam Post automatically merged: 17 Haz 2020 mehmetergull1' Alıntı: biraz daha kurcala kanka Genişletmek için tıklayın ... kankam seçenek çıkmıyor kı kurcalim
17 Haz 2020 #12 Orientis01 O Seçkin Üye Katılım 15 Eki 2017 Mesajlar 304 Çözümler 1 Tepki puanı 26 Ödüller 5 Yaş 30 8 HİZMET YILI uglyodin' Alıntı: nasıl oluyor hocam sitedeki videoda menü kendiliğinden çıkıyor ama bende çıkmıyor Post automatically merged: 17 Haz 2020 devre dışı hocam Genişletmek için tıklayın ... Del Tuşuyla Açılmıyorsa İnjectde Sorun Yaşıyorsun Demektir. Oyla 0 Olumsuz oyla
uglyodin' Alıntı: nasıl oluyor hocam sitedeki videoda menü kendiliğinden çıkıyor ama bende çıkmıyor Post automatically merged: 17 Haz 2020 devre dışı hocam Genişletmek için tıklayın ... Del Tuşuyla Açılmıyorsa İnjectde Sorun Yaşıyorsun Demektir.
17 Haz 2020 Konuyu başlatan #13 uglyodin U Onaylı Üye Katılım 24 May 2019 Mesajlar 78 Tepki puanı 9 Yaş 33 7 HİZMET YILI MehemmedeliRzazade' Alıntı: Evet AimBot kısmında var No Recoil adında aktifleştirirsen sekmez silah. Genişletmek için tıklayın ... hocam aim falan çıkmıyor direk hile yükleniyor menü yok hile yükleniyor başka bişi yok ekranda Post automatically merged: 17 Haz 2020 atakantas2007' Alıntı: Del Tuşuyla Açılmıyorsa İnjectde Sorun Yaşıyorsun Demektir. Genişletmek için tıklayın ... o ne oluyor yani hocam ve nasıl çözeriz Oyla 0 Olumsuz oyla
MehemmedeliRzazade' Alıntı: Evet AimBot kısmında var No Recoil adında aktifleştirirsen sekmez silah. Genişletmek için tıklayın ... hocam aim falan çıkmıyor direk hile yükleniyor menü yok hile yükleniyor başka bişi yok ekranda Post automatically merged: 17 Haz 2020 atakantas2007' Alıntı: Del Tuşuyla Açılmıyorsa İnjectde Sorun Yaşıyorsun Demektir. Genişletmek için tıklayın ... o ne oluyor yani hocam ve nasıl çözeriz
17 Haz 2020 #14 Orientis01 O Seçkin Üye Katılım 15 Eki 2017 Mesajlar 304 Çözümler 1 Tepki puanı 26 Ödüller 5 Yaş 30 8 HİZMET YILI uglyodin' Alıntı: hocam aim falan çıkmıyor direk hile yükleniyor menü yok hile yükleniyor başka bişi yok ekranda Post automatically merged: 17 Haz 2020 o ne oluyor yani hocam ve nasıl çözeriz Genişletmek için tıklayın ... Ayrı Konu Aç İnjectde Sorun Yaşıyorum Diye İnject Olmuyor Diye : ) Oyla 0 Olumsuz oyla
uglyodin' Alıntı: hocam aim falan çıkmıyor direk hile yükleniyor menü yok hile yükleniyor başka bişi yok ekranda Post automatically merged: 17 Haz 2020 o ne oluyor yani hocam ve nasıl çözeriz Genişletmek için tıklayın ... Ayrı Konu Aç İnjectde Sorun Yaşıyorum Diye İnject Olmuyor Diye : )
17 Haz 2020 Konuyu başlatan #15 uglyodin U Onaylı Üye Katılım 24 May 2019 Mesajlar 78 Tepki puanı 9 Yaş 33 7 HİZMET YILI atakantas2007' Alıntı: Ayrı Konu Aç İnjectde Sorun Yaşıyorum Diye İnject Olmuyor Diye : ) Genişletmek için tıklayın ... çok sağol tavsiyen için Post automatically merged: 17 Haz 2020 home tuşuyla geliyormuş ya çok sağolun varolun arkadaşlar Oyla 0 Olumsuz oyla
atakantas2007' Alıntı: Ayrı Konu Aç İnjectde Sorun Yaşıyorum Diye İnject Olmuyor Diye : ) Genişletmek için tıklayın ... çok sağol tavsiyen için Post automatically merged: 17 Haz 2020 home tuşuyla geliyormuş ya çok sağolun varolun arkadaşlar