Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mzz

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Hile İndirip Hemen Deniyorum

Üye
5 HİZMET YILI
iyi hoşta ne zıplaya biliyoz ne hıp hızlı gidebiliyoruz sadece aim bot bide walhack var birazdaha zorlasaydınız keşke

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 47466

Bu sorunu nasıl çözersiniz?

How do you solve this problem?
Ben çok uğraştım yapımcı çözmedikçe bilemicez gibi. Zaten 2 gündür alternatif arıyordum bi hile buldum 2. gün ban yemedim yeter yani 2 günde 1 hesap açar girerim çok çekiyoz bu araplardan ben razıyım tabi 2 günden fazla sürer umarım kasma filanda yapmıyor çok memunum şuana gönül iserdiki bizim hilemizi kullanalım ama zaten kimse yok tek yetkilide sağolsun yapmış bişeyeler o da bizde açılmıyor :(

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Gameloop and pbg Mobile are both installed in main drvier, because it is SSD. It works much better in this way.
thank you, I think to cheat only read gameloop if it's installed on c:\ drive because my gameloop setting is on the highest one and have and the last version installed but I still getting error run emulator first. so my gameloop installed on f:\ if I'm wrong anyone has some problem pls give info

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bir kaç gündür çok güzel çalışıyordu şimdi birden değişik uyarı veriyor anlamadım,uyarıyı yazıyorum:UNABLE TO İNİTİALİZE,PLEASE CHECK İF SİMULATOR AND GAME İS RUNNİNG acaba neden oldu?

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
bu hile halen güncel mi yoksa fix limi ?

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
cheat cant detect emulator installed the last version but still error works on windows 10 64x pro?

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
4 gündür main hesabımda kullanıyorum. sadece ESP özelliğini kullanıyorum. ortalama leş sayım 3 il 9 arasında gayet legit oynuyorum. botları neredeyse hiç öldürmüyorum öle duvar arakası ateş edip hile olduğumu belli etmiyorum.(repot yemek tehlikelir
hergün sonunda (temp) klasörünü temizliyorum
virüs ve defender kapalı
sadece kasma sorunu yaşıyorum
umarım main hesapla ban yemem 10 yıl ban yersem üzleceğim.
yan hesap açmaktan diğer hile sayesinde yorulduğum için man hesapla legit devam edeceğim.

ben bir hile yapıp çıkacaktım
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bunun normal pubg mobileden farkı ne? Ben anlamadım nasıl kullanıcagımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...