Onaylı Üye
Arkdaşlar program aim oto açık girmiş bende oyunda 2 3 ateş ettiketen sonra fark edip kapattım ama çok geçti sanırım ilk oyunda oyun bitmeden ban yeidm
Ustad hakli beyler dikkatte alın...ben 4 oyun attım ortalama leş sayım 11
sadece ESP ve player 3d box açık diğer özellikler kapalı
şuan bir sıkıntı yok.
aim açmayın ban riski çok fazla aim açık oynayıp birde report edilirseniz ban kaçınılmaz olur
kardeşim gameloop kendi sürümüzü nereden görüceğizben 4 oyun attım ortalama leş sayım 11
sadece ESP ve player 3d box açık diğer özellikler kapalı
şuan bir sıkıntı yok.
aim açmayın ban riski çok fazla aim açık oynayıp birde report edilirseniz ban kaçınılmaz olur
kardeşim gameloop kendi sürümüzü nereden görüceğiz
Elerine sağlık harika olmuşyarın yeni update getiricem aim bı tık düzeltebildim 5.56 7.62 2x 3x vb item esp felan eksikti onları ekledim aim tuşu degiştirildi caplock ayarlandı aim üzerinde daha ügraşıyorum en iyi ayarı tuturabilmek için
Bekliyoruz güncellemeyi reis kolay gelsinyarın yeni update getiricem aim bı tık düzeltebildim 5.56 7.62 2x 3x vb item esp felan eksikti onları ekledim aim tuşu degiştirildi caplock ayarlandı aim üzerinde daha ügraşıyorum en iyi ayarı tuturabilmek için
abi capslok ne yayarın yeni update getiricem aim bı tık düzeltebildim 5.56 7.62 2x 3x vb item esp felan eksikti onları ekledim aim tuşu degiştirildi caplock ayarlandı aim üzerinde daha ügraşıyorum en iyi ayarı tuturabilmek için
hocam aim bot tuşu hangisi f5 ten aktif ettim ama olmuyordeneyip görmek lazım bende test ederken kasma yoktu.