menüde yok oto acık geliyor zatenAirdrop.ESP yi ben açamadım ya da menüde görünmüyor. Açan var mı? Yoksa menüde ayarı olmayıp item ESP içinde mi gözüküyor?
Güncel kardeşimbu hile guncel mi beyler ?
atabılır kardeşim dıkkatlı olaim cozutuyor gene
Post automatically merged:
aim ban atarmı
Hocam onu hileyi yapan veya paylaşan arkadaşta bilmiyor,bunca kişi sordu nedenini cevaplayamadı. Kısacası oda anlamamış nedenini. Oyunu komple silip tekrar kurduktan sonra açılırsa ne ala açılmazsa yapacak bir şey gözükmüyor.İnject den sonra hile menüsü gelmiyor çözümü bulan varmı ? Herşeyi yeniden kurdum ettim nafile olmadı gitti. Ve Windows 7 de açan varmı ? Tahminim tek O kaldı win10 uyumlu sadece galiba. Acil destek.
7-8 kere herşeyi silip kurdum resetledim olmadı please open emulator first diyo normalde bu uyarıyı demeden siteyi açıyordu f11 tam ekrana alınca bu uyarıyı veriyo açmıyo menüyü. Neyse yapcak bişe yok aga inadı engin çıkmıştır pes ediyorum.Hocam onu hileyi yapan veya paylaşan arkadaşta bilmiyor,bunca kişi sordu nedenini cevaplayamadı. Kısacası oda anlamamış nedenini. Oyunu komple silip tekrar kurduktan sonra açılırsa ne ala açılmazsa yapacak bir şey gözükmüyor.