Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
saol kral hileyi denedim çok iyi ben bu hile sitesinden iyi hile sitesi bilmiyorum

Üye
6 HİZMET YILI
gameloopu açıp hileyi inject e bastığımda please open emulatör first hatası veriyor hile yüklenmiyor çözümü var mı yönetici olarak çalıştırdım

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Please Open Emulator First.!! diyor oyunu açık zaten sorun nedir

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
ellerıne saglık dusunmen yapman yeeter bize

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hile çok güzel ama bi önceki versiona göre insanların yanında tc nosu gibi bir şey yazıyor ya o çok kafa karıştırıyor yanlış hatırlamıyorsam bir önceki versionda o yoktu birde bazen hile çalışmıyor kendiliğinden kapanıyor onları neden yapıyor tam olarak bilmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
oyunda bir süre oynadıktan sonra hile etkisi gidiyor adamların yerleri göstermiyor 3 -4 el oynadiktan sonra bu sorun oluyor mecbur oyunu kapatıp aciyorum

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
oyunda bir süre oynadıktan sonra hile etkisi gidiyor adamların yerleri göstermiyor 3 -4 el oynadiktan sonra bu sorun oluyor mecbur oyunu kapatıp aciyorum

aynen kardeşim ya bir önceki versiona göre eksiklikleri var.Bazen bir takımdan 1kişiyi gösteriyor diğerlerini göstermiyor. Kendiliğinden kapanıyor hile açık olmasına rağmen adam göstermediği oluyor.Bende sadece bende oluyor sanıyordum

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hile çalışıyor henüz ban yemedim süper

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...