Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
thanks bro
inşallah olur ab

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
denemek için sabırsızlanıyorum saygılarımı sunuyorum

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Emülatör açık olmasına rağmen emülatörü önce açın diyor, hatta bu sorun önceki sayfalarda defalarca dile getirilmiş ama galeye alınmamış. Kısacası daha açılmadı bile.

Web Designer
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
This will certainly be a hack that I will use

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
pubg mobile indirme direk googleye yaz en başta çıkıyor ggsyz falan diye ama lite indirmeni öneririm.

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
#Eq1NoX
PBG Mobile GOLİTE Beta v1
Selamlar, yukarıdaki hile Ld Player'de çalışıyor mu? Gameloop banlatıyorda. Birde inject olmasında sıkıntı var, bayağı uğraştırıyor. Smardgaga ise ne hikmetse bazı kişilerde çalışıyor bazılarında çalışmıyor. benim gibi oyuna giriş ekranında bekleyen çok kişi var. Nette ki bazı yöntemleri denedim ama sonuç vermedi. Smardgaga ölmüş bir emülatör. gameloop banlatıyor, her yol paralı hilelere çıkıyorda onlarda çok pahallı ya aylığı.Paralıları inceleyip ona göre bir geliştirme yapsan valla on numara olur. sadece distance olsa bile yeter. Hatta sadece mesafe ve seçmeli item gösterme olsun başka bir şey olmasın. Şuan ki halinde düşmanların adlarından adamları göremiyoruz.:) Laptopta oynayanlar olsun, 24 inç ve altı monitörde oynayan olsun sıkıntı yaratıyor. Bende 19 inçlik monitör var, valla adamları isimlerinden ötürü göremiyorum,bildiğin yazıya sıkıyorum, hile olduğumuz belli oluyor. Bir ayar çeksen bu hileye valla makbule geçer.

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bu hileyi kullanmak istiyorum fakat emulatör açık olduğu halde bana emulatörü açık olduğundan emin olun diye bir hata veriyor bunun çözümü varmı ?

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
elinize sağlık kullanan oldu mu veya ban yiyen ?
Post automatically merged:

beyler çalıştıramadım bi türlü run emulatör first yazıyor emulator açık olduğu halde, hiçbir antivirüste yok

Son düzenleme:
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
kardeşim için indirdim elinize sağlık sorunsuz olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...