Çözüldü pbg Mobile Hile Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar Loaderi Felan Herşeyi Yapıyorum İnsert Tuşundan Yapıyorum Hilelerin Hiçbiri Çalışır Durumda Değil Yardım Edebilirseniz Çok Sevinirim Oyunu Oynayamıyourm Uzun Zamandır Hile Kullanmadan Oynuyordum Ama Herkes Hile Olduğu İçin Tadı Çıkmıyordu Yardım Edebilirseniz Çok Minnettar Olacağım

Çözüm
Arkadaşlar Loaderi Felan Herşeyi Yapıyorum İnsert Tuşundan Yapıyorum Hilelerin Hiçbiri Çalışır Durumda Değil Yardım Edebilirseniz Çok Sevinirim Oyunu Oynayamıyourm Uzun Zamandır Hile Kullanmadan Oynuyordum Ama Herkes Hile Olduğu İçin Tadı Çıkmıyordu Yardım Edebilirseniz Çok Minnettar Olacağım

Adım adım yapılması gerekeni yazayım alta, bunlara göre bir dene kardeş.

1- C:\Users\Admin\AppData\Local\Temp klasörü içindekiler silinir.(Gizli öğeleri göster seçili olmazsa bu klasör açılmaz.) (Admin yazan yer bilgisayarınızdaki kullanıcı isminizdir.)
2- Öncelikle oyun açılır. Lobide iken, masaüstüne dönülür.
3- https://ui.memoryhackers.org/ adresi açılır ve kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılarak gelen sayfada "UI Giriş Yap"...
Seçkin Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
dostum ben az önce kullandım bi sıkıntı yoktu güvenlik duvarını falan bi kontrol et sorun sende muhtemelen

By ReIZ
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
beyler çogu hıleyı denedım sureklı gunluk ban yıyorum ban yememe ıcın ne yapmam gerek eskıden sadece gorme ıle ban atmıyordu sımdı ıse hıle acık olması yeterlı bı cozumu olan varmı

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
beyler çogu hıleyı denedım sureklı gunluk ban yıyorum ban yememe ıcın ne yapmam gerek eskıden sadece gorme ıle ban atmıyordu sımdı ıse hıle acık olması yeterlı bı cozumu olan varmı
oyunu sildikten sonra kalıntı dosyaları oluyor onları da silmen lazım
Post automatically merged:

defenderı kapattığına emin ol

Üye
6 HİZMET YILI
açılmayan yada yükledim olmadı çalışıp atıyo vs ddiğinizde güvenlik duvar diyorum, kapattığım halde hata aldım, kapattım dediğimde nasıl olduysa kendi tekrar açılmış, önce buna emin olun :brainfree:

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar bazen defenderı açık unutup loaderi açmayı deniyosunuz defenderi kapattığınızdan emin olun

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
dostum ben az önce kullandım bi sıkıntı yoktu güvenlik duvarını falan bi kontrol et sorun sende muhtemelen

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI

Adım adım yapılması gerekeni yazayım alta, bunlara göre bir dene kardeş.

1- C:\Users\Admin\AppData\Local\Temp klasörü içindekiler silinir.(Gizli öğeleri göster seçili olmazsa bu klasör açılmaz.) (Admin yazan yer bilgisayarınızdaki kullanıcı isminizdir.)
2- Öncelikle oyun açılır. Lobide iken, masaüstüne dönülür.
3- https://ui.memoryhackers.org/ adresi açılır ve kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılarak gelen sayfada "UI Giriş Yap" linkine tıklanır.
4- Bu sayfada adblock açık ise kapatılır. (Bu mühim, adblock çalıştığı sürece hilenin yükle butonu aktif olmaz.) Pubg Mobile seçilir. Masaüstüne dönülür.
5- Windows defender dâhil tüm antivirüs programları durdurulur ve/veya kapatılır. (Bu mühim, aksi takdirde hile çalışmaz.)
6-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
sayfasından indirilmiş olan, XFProject.Exe dosyası sağ tıklanır ve yönetici olarak çalıştırılır. Açılan CMD pencesinde WCore Waiting For Action yazısı çıkınca 7.maddeye geçilir.
7- Tekrar https://ui.memoryhackers.org/ sayfasına dönülür ve ortada sağda bulunan Dword VIP R3 tıklanır, açılan YÜKLE butonu tıklanır ve yeni bir CMD penceresi açılarak önce DLL dosyalarını yükler, sonrasında;

Gameloop
Search

yazısı çıkar ve hatasız çalışmışsa sayfa aşağı doğru bir takım açıklamalar çıkarır ve en sonunda

All Plugins Loaded
SetupGraph

yazıları çıkar. Burada önemli olan bu CMD penceresinde yukarı kısımda

Gameloop
Search

yazılarının altında herhangi bir hata olmamasıdır. Hata varsa fontun rengi farklı bir renk oluyor ve FAILED yazıyor. Bu şekilde hata çıkıyorsa hile çalışmıyor, 2.adımdan başlayarak yeniden yapmanız gerekir.

Oyun içinde hilenin menüsünü gizleme veya gösterme işlemi INSERT tuşu ile yapılıyor. INSERT tuşu hilenin çalışması ya da durmasına etki eden bir fonksiyona sahip değil. Sadece hile menüsünü gizleme veya gösterme işini yapıyor.

Hile normal olarak çalıştığında görev çubuğunda MUICore CMD penceresinin ve Pubg Mobile Dword VIP CMD penceresinin her ikisinin de aşağıda çalışıyor olması lazım. Yani hile iki ayrı CMD penceresi açılarak çalışıyor.

Genel olarak hilenin çalıştırılma şekli bu.

Bunun dışında, hile ile ilgili bir takım uyarı ve sorunlara çözümler https://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-dword-vip-r3-beta-v2-7-december-aralik-2019.70425/ sayfasında, ilk mesajda görülebilir.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...