Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Başka konularda sorun yokta, bu konuya gelince sayfa donuyor. Tamamen bir yere tıklanmıyor; donup takılıyor. Kodları alayım diyorum alamıyorum. Fazla kod var diye mi böyle kastı acaba anlamadım ki. Sayfayı aşağı indirip biraz bekledikten sonra donma geçiyor ama yukarı çıkıp kodları ekrana gösterince yine donuyor.
dostum sorun değil halledilir sana özelden ulaşmam gerek ama
Başka konularda sorun yokta, bu konuya gelince sayfa donuyor. Tamamen bir yere tıklanmıyor; donup takılıyor. Kodları alayım diyorum alamıyorum. Fazla kod var diye mi böyle kastı acaba anlamadım ki. Sayfayı aşağı indirip biraz bekledikten sonra donma geçiyor ama yukarı çıkıp kodları ekrana gösterince yine donuyor.
ama özelden nasıl yorum atacağım sana bilmiyorum profil mesajı değil de özelden direkt öyle kodları ulaştırabilirim sıkıntı çekmezsin

Üye
5 HİZMET YILI
bu not defterini nereye kopyalayıp yapıştırıyoruz ?

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
denedin ve çalıştığına kanaat getirdim oldukça güzel bir hile umarım ban yemem yersemde çok bir önemi yok bende para bol alırım bi hesap daha zenginim çünkü.

je veux mourir
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
silahı yere doğru çekmesindeki sebep nedir onu anlamıyorum da ya da idrak edemiyorum ?

Never Back Down
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
biraz daha açıklayıcı anlatırsan seviniriz reis genede ellerine sağlık reis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...