Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
daha önce kullanmıştım böyle bişey ama bende sıkıntı var heralde çok bi fark olmamıştı

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
pc için mi mobile için mi açıklık getirir misin ?

Üye
5 HİZMET YILI
Bazıları, Vector veya UMP45 gibi çok sayıda hızlı ateş silahından ateş etmeyi küçümsemez, ancak oyunun son aşamalarında, çok güçlü bir şekilde yapışır, çünkü 2-3 zırh seviyesinde, bu zırhın delinmesi için çok sayıda mermi koymanız gerekir. Ve tabii ki, hile ile 33 mermi sırası-çok kavrulmuş.

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
it seems hard to change guns with hotkeys at first but i will have definitely try
this first before i speak how easy or hard this is going to be to get used to... =)

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
şu pakli hileler için bi loader bulsam varya direk paylaşıcam sizle bunlar okadar iyi değil ya ama genede elinize sağlık tabi :)

Üye
5 HİZMET YILI
Başka konularda sorun yokta, bu konuya gelince sayfa donuyor. Tamamen bir yere tıklanmıyor; donup takılıyor. Kodları alayım diyorum alamıyorum. Fazla kod var diye mi böyle kastı acaba anlamadım ki. Sayfayı aşağı indirip biraz bekledikten sonra donma geçiyor ama yukarı çıkıp kodları ekrana gösterince yine donuyor.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bu kodları tam olarak ne yapacağız logitech e filan mı ayarlıyacağız anlamadım ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...