pbg steam hile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Pubg steam hilesi gelsin artık sırf onun için seçkin üye olduk hileyi kaldırdınız ayıptır.. ban riski olsa bile geri gelsin benim için sıkıntı yokk burdan adminlere kuruculara sesleniyorum..

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Nasıl senin için sıkıntı yok başkan, indirimli fiyatı 43,50tl

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bence onlinesi sağlam olan tüm oyunların hilesi gelmeli pubg mobile gibi v.b oyunlar

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
hileye para yatırmayı sevmiyorum pek beleş varken neden bi hileye 300 400 tl yatırayım ?
Neden banlanmak istiyorsun ki hile güncel değil oyunun fiyatı 100 tl ye yakın bu hile güncel değil adminler uğraşıyor. Sezonluk hile alıp banlanmamak ve o hesabı satmak varken :) bildiğini yap dostum fiyatlara bir dahakine iyi bakarsın 300 400 tl değil :)

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Hile gelecek mi, gelmeyecek mi onu bilemeyiz ancak şunu diyebilirim hilede ban riski olduğu için çoğu kişi banlandığını söylüyordu. Senin için sıkıntı olmayabilir ancak üyelerimize her hilenin ban riski olduğunu bir türlü anlatamadığımızı söyleyebilirim. Sonuç olarak hile gelir mi gelmez mi onu bilmiyorum, ancak boş post kasılmaması adına konuyu kilitlemek zorundayım. Kurucumuz hileyi getirecekse, zaten post atmaya gerek yok o getirir. Getirmeyecekse bir bildiği vardır. KİLİT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...