Çalışmıyor PBTR 30-02 Nisan Menü Hack (Sekmeme|Wall Hack|Duvara Girme) WIN7/8/10 UYUMLU!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
ALINTIDIR
AMA Bİ REP İNİ ALIRIM
1L3lPb.png
[font=Arial, serif]Hile 23-25 Nisan 2017 Tarihinde Geçerlidir.

[font=roboto, arial, sans-serif]Windows XP/7/8/8.1/10 Uyumlu![/FONT]
[/FONT]

[font=Arial, serif][font=arial, serif]ÖZELLİKLERİ [/FONT]

[font=arial, serif]Wallhack (YENİ)[/FONT]

[font=arial, serif]Odadan Atılmama[/FONT]

[font=arial, serif]Otomatik Davet[/FONT]

[font=arial, serif]Oda Şifresini Kırma[/FONT]

[font=arial, serif]C4 KUR/ÇÖZ[/FONT]

[font=arial, serif]Sekmeme[/FONT]

[font=arial, serif]Hızlı Ateş[/FONT]

[font=arial, serif]Sınırsız Mermi[/FONT]

[font=arial, serif]1- Oyun Pencere Modunda Olmalı[/FONT]

[font=arial, serif]2- Duvara girmeyi açmayın ve ODA/DAVET bölümünden birini açtıktan sonra odadan çıkmadan önce kapayın![/FONT]

Bu Hackda Sekmeme,Wallhack,Şifre Kırma,Odadan Atılmama,Duvara Girme gibi güzel özellikler vardır kullanabilirsiniz..[/FONT]
[font=Arial, serif]
[/FONT]
[font=Arial, serif][font=Arial, serif][font=arial, serif][font=helvetica, arial, verdana, sans-serif]HİLENİN YAPILIŞI
[font=helvetica, arial, verdana, sans-serif]1- Önce Hileyi indirin ve rardan çıkartın.[/FONT][/FONT]
[/FONT]

[/FONT]

[/FONT]

[font=arial, serif][font=helvetica, arial, verdana, sans-serif]2- Daha sonra 2325.exe[/FONT][font=helvetica, arial, verdana, sans-serif] [/FONT][font=helvetica, arial, verdana, sans-serif]dosyasını yönetici açın.[/FONT][/FONT]
[font=Arial, serif][font=Arial, serif][font=arial, serif]
[font=helvetica, arial, verdana, sans-serif]3- Oyuna giriş yapın keyfini çıkartın..[/FONT][/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[font=helvetica, arial, verdana, sans-serif][font=helvetica, arial, verdana, sans-serif]http://memoryhackers.org/images/smilies/not.png
[/FONT]

[/FONT]

[font=helvetica, arial, verdana, sans-serif][font=helvetica, arial, verdana, sans-serif]Hilenin virüstotal'ini inceleyen arkadaşlar, virüstotalde virüs çıkması gayet doğaldır, trainer ve hile programı tarzındaki şeylerin kodlanma aşamasında kullanıldığı kodlardan dolayı, virüstotal ve bazı virüs programları bunu programları virüs olarak algılamaktadır. Forum sitemizde kesinlikle rat paylaşımı yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda darkcoment asla yoktur. Yetkililerimiz forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol etmektedir. Şimdiden hileyi kullancak arkadaşlar için iyi eğlenceler diliyorum, iyi forumlar.[/FONT]
[/FONT]
[font=Arial, serif]http://memoryhackers.org/images/smilies/indir.png[/FONT]
[font=Arial, serif][font=Arial, serif]
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
[/FONT]
[/FONT]
[font=Arial, serif][font=Arial, serif]
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
[/FONT]
[/FONT]

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Point Blank oynayan varmı hala ? neyse sağolasın :)

Üye
9 HİZMET YILI
hocam senin verdiğin programı açıyorum oyun clientini açıyorum başlat diyorum o senin hile yükleniyor oyun açılınca kapanıyor

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
zonkzonk12' Alıntı:
hocam senin verdiğin programı açıyorum oyun clientini açıyorum başlat diyorum o senin hile yükleniyor oyun açılınca kapanıyor

kardeş menü hack videoyu izledinmi izlediysen yapman
lazım ve oyun pencere modunda olmalı

Üye
9 HİZMET YILI
pencere boyutu farkedermi ben 1920*1080 pencerede kullanıyorumda edit:denedim alakası yok hala aynı

çalışmıyor :/ :/ :/ :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...