Çalışmıyor PBTR D3d Hack [19.08.2016] Güncel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
10 HİZMET YILI
Yapamıyan Kardeslerimiz İcin Özel Olarak Ben İndirip Söyliyecem ! Sonra Yapamadım Diyorsunuz Konu Kapasın Dıyorsunuz Ayıp Adamlar Size Dword Vip Hackde Ücretsiz Kullanım Veriyor hoonds Bile Cıkcak ! Ayıp Size Be Kardesım ---- memoryhackers.org Yonetimi Başarılar Dilerimmm

Herkese İyi Forumlar ! Grüşürüz...

Üye
9 HİZMET YILI
Abİ Bişey Dİcem Bu zulu Demi  :D  şimdi şey yapmayın ama emin olmak amaclı resım var ama cıkaramadım zulu ise admsın ama bişey Dicem [BU TÜRK YAPIMI Bİ OYUN BUNUN HILESINI KALDIRSANIZ OLURMU YANİ]

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
RE: PBTR D3d Hack

cyberatak0110' Alıntı:
kardeşim benim hile çalışmıyor konuyu kapatın plsssssssssss
Kardeşim sende bi aptallık filanmı var ? Bende gayet güzel çalışıyor, sende çalışmıyorsa biz ne yapabiliriz

YalcinCiftci' Alıntı:
Abİ Bişey Dİcem Bu zulu Demi  :D  şimdi şey yapmayın ama emin olmak amaclı resım var ama cıkaramadım zulu ise admsın ama bişey Dicem [BU TÜRK YAPIMI Bİ OYUN BUNUN HILESINI KALDIRSANIZ OLURMU YANİ]

Hayır zulu değil Point Blank.

Üye
9 HİZMET YILI
RE: PBTR D3d Hack

Berkay35' Alıntı:
cyberatak0110' Alıntı:
kardeşim benim hile çalışmıyor konuyu kapatın plsssssssssss
Kardeşim sende bi aptallık filanmı var ? Bende gayet güzel çalışıyor, sende çalışmıyorsa biz ne yapabiliriz

YalcinCiftci' Alıntı:

Hayır zulu değil Point Blank.
OK YENEDE SAOL

Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar tam olarak nasıl yapılıyor what to inject e point blank yazıp aşağındada mrsnapz.dll yi bulup injecte tıklıyoruz okadarmı okadarsa oyun kendi kendine kapanıyo log veriyo hatam varmı acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...