Yapamıyan Kardeslerimiz İcin Özel Olarak Ben İndirip Söyliyecem ! Sonra Yapamadım Diyorsunuz Konu Kapasın Dıyorsunuz Ayıp Adamlar Size Dword Vip Hackde Ücretsiz Kullanım Veriyor hoonds Bile Cıkcak ! Ayıp Size Be Kardesım ---- memoryhackers.org Yonetimi Başarılar Dilerimmm
Abİ Bişey Dİcem Bu zulu Demi şimdi şey yapmayın ama emin olmak amaclı resım var ama cıkaramadım zulu ise admsın ama bişey Dicem [BU TÜRK YAPIMI Bİ OYUN BUNUN HILESINI KALDIRSANIZ OLURMU YANİ]
Kardeşim sende bi aptallık filanmı var ? Bende gayet güzel çalışıyor, sende çalışmıyorsa biz ne yapabiliriz
YalcinCiftci' Alıntı:
Abİ Bişey Dİcem Bu zulu Demi şimdi şey yapmayın ama emin olmak amaclı resım var ama cıkaramadım zulu ise admsın ama bişey Dicem [BU TÜRK YAPIMI Bİ OYUN BUNUN HILESINI KALDIRSANIZ OLURMU YANİ]
Kardeşim sende bi aptallık filanmı var ? Bende gayet güzel çalışıyor, sende çalışmıyorsa biz ne yapabiliriz
YalcinCiftci' Alıntı:
Arkadaşlar tam olarak nasıl yapılıyor what to inject e point blank yazıp aşağındada mrsnapz.dll yi bulup injecte tıklıyoruz okadarmı okadarsa oyun kendi kendine kapanıyo log veriyo hatam varmı acaba