Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Neden gece açık bırakacağına bağlı. Örnek oyun indiriyorsan sorun olmaz. Ben 1 - 2 gün açık bıraktım. Sorun vs. yaşamadım. Eğer PC'nin ısınma sorunu varsa bırakmanı tavsiye etmem. Ama PC'yi yük altında çalıştıracak veya yoracak bir şey yaparsan PC'in bozulabilir dikkatli ol. Bu arada elektrik faturasına çok yansımıyor ne yapacağına bağlı daha doğrusu
Sistem özelliklerin yeterli ve iyiyse bir sorun teşkil etmez. Birçok kez oyun indirmek için olsun yada işlerden dolayı olsun açık bıraktığım oldu benimde. Her hangi bir sorunda yaşamadım. Eğer sistemin kötü veya ısınma sorunu, yorma sorunu var ise böyle bir şey yapmanı önermem. Zira kaldıramıyorsa zarar verir. Yani neden böyle bir şey yapacağın ve yapılan işleme bağlı. Eğer ısınma sorunu veya başka bir sorun yoksa, bir sorun yaşamazsın dediğim gibi. Ayriyeten fatura içinde pek sorun yaratmaz.
Pc's are design to run for very long only if you're doing minimal tasks. being idle is fine for weeks, the only issue here is the cost of your light bill would increase.