Merhaba MSİ AMD R7 370 8GB ekran kartı almıştım 2 sene kadar rahat kullandım bir zaman sonra oyun oynarken ekran bir anda yeşil kırmızı tarzı renklere bürünüyordu format atınca düzeliyordu artık formatta kurtarmamaya başladı ekran kartını söküp 1 gün beklettikten sonra tekrar taktıgımda pc acılıyor fakat 2 dk sonra simsiyah oluyor hiçbir şekilde gelmiyordu windows u göremiyordum onboard denedim çalışıyor hiç bir sorunum yok bu ekran kartının sorunu sizce ne olabilir ? fanları çalışıyor sistem gayet güzel ama bir tek ekran kartım sıkıntılı bunu nasıl çözebilirim ?
Bende buna benzer bir sıkıntı yaşıyordum, ekran kartını garantiye yolladım, bir yerinde kısa devre varmış. Tamir edip yolladılar. Garantisi duruyosa ekran kartını yolla derim
Monitör arızası daha büyük ihtimal kardeşim. Muhtemelen monitör kartında bir sorun var. Elektrikçilere götürürsen şişmeler varsa veya voltajda sorun varsa problemi çözebilirler fakat ilgilenenini bulmak lazım. Bursa'da benzer problemle karşılaşmıştım,ilgilenen 1 kişi bulabilmiştim. Florasanları değiştiğinde düzelmişti sorun.
dostum net bişe söylemek çok güç elinde malzemen varsa deneme yanılma yöntemleriyle arızayı bulman gerek yoksa şayet kasayı bi bilgisayarcıda denetmen gerekecek zaten bilgisayarcıda bağladında monitöre görüntü geliyosa al kasayı dön ya kablodan ya monitördendir.