PC açıldıktan sonra ekran simsiyah oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Merhaba MSİ AMD R7 370 8GB ekran kartı almıştım 2 sene kadar rahat kullandım bir zaman sonra oyun oynarken ekran bir anda yeşil kırmızı tarzı renklere bürünüyordu format atınca düzeliyordu artık formatta kurtarmamaya başladı ekran kartını söküp 1 gün beklettikten sonra tekrar taktıgımda pc acılıyor fakat 2 dk sonra simsiyah oluyor hiçbir şekilde gelmiyordu windows u göremiyordum onboard denedim çalışıyor hiç bir sorunum yok bu ekran kartının sorunu sizce ne olabilir ? fanları çalışıyor sistem gayet güzel ama bir tek ekran kartım sıkıntılı bunu nasıl çözebilirim ?

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bende buna benzer bir sıkıntı yaşıyordum, ekran kartını garantiye yolladım, bir yerinde kısa devre varmış. Tamir edip yolladılar. Garantisi duruyosa ekran kartını yolla derim

HealbatrozZ
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kardeşim büyük ihtimalle monitörünle alakalı bi durum bendede aynı sorun vardı değiştirdim monitörü

Uykucu
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
ya monitör yada ekran kartıyla alakalı garantisi varsa baktır derim

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kardeşim aynı sorun yegenımde vardı ekran kartından monitore uzanan kabloda sorun varmıs dönüştürücü ile hallettik

WARZ OYNAYANLAR BILIR ZONSONFIRE
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Olabilecek sebepler monitöründen olabilir veya ekran kartından monitörü başka bir bilgisayarda dene çalışırsa demekki ekran kartında sorun vardir

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Ekran kartından muhtemelen, değiştirmelisin veya tamire göndermelisin garantisi varsa eğer.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ekran kartında sorun vardır ekran kartını başka bir pcye takıp dene

Im From Indonesia
Seçkin Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
ur main power maybe got prob

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Monitör arızası daha büyük ihtimal kardeşim. Muhtemelen monitör kartında bir sorun var. Elektrikçilere götürürsen şişmeler varsa veya voltajda sorun varsa problemi çözebilirler fakat ilgilenenini bulmak lazım. Bursa'da benzer problemle karşılaşmıştım,ilgilenen 1 kişi bulabilmiştim. Florasanları değiştiğinde düzelmişti sorun.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
monitör baktır yada kablonda bir sıkıntı olabilir

Üye
6 HİZMET YILI
ekran kartında kısa devre olabilir veya monitöründe sıkıntı vardır

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
dostum net bişe söylemek çok güç elinde malzemen varsa deneme yanılma yöntemleriyle arızayı bulman gerek yoksa şayet kasayı bi bilgisayarcıda denetmen gerekecek zaten bilgisayarcıda bağladında monitöre görüntü geliyosa al kasayı dön ya kablodan ya monitördendir.

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ekran kartini Sök Termal macununu degistir bi belki faydasi olabilir bide cipini fön makinesiyle isit reballing olmus olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...