PC Boot Menu de kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sc@Mp*
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Konuyu nereye açacağımı tam şey yapamadım ama siz düzeltirsiniz heralde. Neyse bilgisayar açılışta boot menude kalıyor tüm ayarlar aynı pc açılmıyor yarsım edebilecek birisi var mı acaba çözüm yada nedenini bilen birisi acil ihtiyacım var.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hayır tekrar baslatıyor yine aynı yere giriyor
Acaba işletim sistemini silmiş yada silinmiş olabilir mi ? Benim bildiğim işletim sistemi kurulu olmadığında direk bu menü geliyor diye biliyorum.Veya hdd ye bir şey olmuş olabilir yani yine işletim sistemi olmadığından.

Sc@Mp*
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Acaba işletim sistemini silmiş yada silinmiş olabilir mi ? Benim bildiğim işletim sistemi kurulu olmadığında direk bu menü geliyor diye biliyorum.Veya hdd ye bir şey olmuş olabilir yani yine işletim sistemi olmadığından.
hdd portlarını değiştim denedim yine olmadı kullanıyordum aniden dondu pc sonra hiç birşey kullanamadım düğmesen kapatıp açtım bu halde

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Acaba işletim sistemin çökmüş olabilir mi?

🇦🇿
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kardesim sistemin cokmus kesin dir yeniden kur isletim sistemini format atar gibi bi tek o yolu var sanirim

Sc@Mp*
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Sorun ssd de ssd yanmış windowsu ssdye yüklemiştim o yüüzden hdd ye ye tekrsr yükledim düzeldi ssd çöp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...