Panel sayfasının kendisinde, madencilik arkadaşı olup olmadığını, hangi sayfayı kullandığınızı söyler?arkadaşlar pc de bitcoin madenciliği yapıldığını nasıl anlarız bilgilendirirmisiniz
ben yapmıyorum bilgisayarımdan yapıldığını düşünüyorumPanel sayfasının kendisinde, madencilik arkadaşı olup olmadığını, hangi sayfayı kullandığınızı söyler?
belirli bir güç tüketiyor olmalı anlamanın bir yolu vardır muhakkakAnlayamazsin belli olmaz
çok fazla beyin hücresi öldürmene gerek yok windows kulanıcısı isen görev yöneticisini aç işlemci kullanım oranına bak %70'in altına inmiyorsa herhangi bir virüs tarama programını aç tam taramasını çalıştır regedite kadar tarasın sistemi sonra ne var ne yok düzelt veya çöz de programa göre dil değişir ama olay aynı..arkadaşlar pc de bitcoin madenciliği yapıldığını nasıl anlarız bilgilendirirmisiniz
Eyw reis görev yöneticisinden kontrol ediyoum birşey gözükmüyor ama oyunlarda çık ısınıp kapanmaya başladı bu ara işkillendimçok fazla beyin hücresi öldürmene gerek yok windows kulanıcısı isen görev yöneticisini aç işlemci kullanım oranına bak %70'in altına inmiyorsa herhangi bir virüs tarama programını aç tam taramasını çalıştır regedite kadar tarasın sistemi sonra ne var ne yok düzelt veya çöz de programa göre dil değişir ama olay aynı..
Ayrıca madencilik yapılsa ekran kartın ve işlemcinin fanı tabiri caizse bağırmaya başlar öküz gibi çok farkedilir bir ses çıkartır ha bu sıcaktan da olabilir o ayrı özellikle de benim gibi adanada yaşıyor isen gayet doğal gecesi 35 derece gündüz pc çalıştırılmaz hele laptop falan hiç.