pc de olup olmadığını nasıl anlarız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
arkadaşlar pc de bitcoin madenciliği yapıldığını nasıl anlarız bilgilendirirmisiniz

Son yaptıgım sey bile olsa bu isi bitirecegim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Anlayamazsin belli olmaz

but most importantly he hacc
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
adamlar belli etmeyecek şekilde sessizce yapıyor işini :D biraz zor

Üye
6 HİZMET YILI
Task manager :D Cpu/Gpu kullanım oranlarından bir analiz yapabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
günün belli saatlerinde gpu vs analizi yaparak test edebilirsin. saat ayarı yapılabiliyor diye biliyorum çünkü

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
gorev yoneticisini acıp bak ben şahsen oyle yapyıorum şuphelendigim de

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
arkadaşlar pc de bitcoin madenciliği yapıldığını nasıl anlarız bilgilendirirmisiniz
çok fazla beyin hücresi öldürmene gerek yok windows kulanıcısı isen görev yöneticisini aç işlemci kullanım oranına bak %70'in altına inmiyorsa herhangi bir virüs tarama programını aç tam taramasını çalıştır regedite kadar tarasın sistemi sonra ne var ne yok düzelt veya çöz de programa göre dil değişir ama olay aynı..
Ayrıca madencilik yapılsa ekran kartın ve işlemcinin fanı tabiri caizse bağırmaya başlar öküz gibi çok farkedilir bir ses çıkartır ha bu sıcaktan da olabilir o ayrı özellikle de benim gibi adanada yaşıyor isen gayet doğal gecesi 35 derece gündüz pc çalıştırılmaz hele laptop falan hiç.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
çok fazla beyin hücresi öldürmene gerek yok windows kulanıcısı isen görev yöneticisini aç işlemci kullanım oranına bak %70'in altına inmiyorsa herhangi bir virüs tarama programını aç tam taramasını çalıştır regedite kadar tarasın sistemi sonra ne var ne yok düzelt veya çöz de programa göre dil değişir ama olay aynı..
Ayrıca madencilik yapılsa ekran kartın ve işlemcinin fanı tabiri caizse bağırmaya başlar öküz gibi çok farkedilir bir ses çıkartır ha bu sıcaktan da olabilir o ayrı özellikle de benim gibi adanada yaşıyor isen gayet doğal gecesi 35 derece gündüz pc çalıştırılmaz hele laptop falan hiç.
Eyw reis görev yöneticisinden kontrol ediyoum birşey gözükmüyor ama oyunlarda çık ısınıp kapanmaya başladı bu ara işkillendim

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bilgisayar boştayken gpu ya yük biniyor ise oradan belki anlaşılabilir

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Çok arka planda gözükmeyecek şekilde oluyor eğer yapıldığını düşünüyorsan format atman kafandaki şüpheyi kaldırabilir iyi forumlar :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yeni Tip Anakartlarda Bunun Çözümü Sunuluyor.
Bios ta Bi Seçenek Var. Onu Kapalı Konuma Getirdiğinde Kendin Bile Mining Yapamıyorsun.
PC Teknikeri Arkadaşım Uygulamalı Göstermişti.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
güzel bi vüris programı tavsiye edebilirim bitcoinmainig leri siliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...