yok kardeşim masa üstüne bilgisayarım ı atıyorum kayboluyor sol tık masa üstünde çalışmıyor normalde çalışıyor ama masaüstünde çalışmıyortek tek at bence tekrar hata olması lazım
reis birsürü oyun birsürü foto birsürü dosya var üni ödevleri felan sıfırlayamam şuan yayani senin için çok büyük bir problem olacaksa bu bilgisayarını sıfırlamanı öneririm
reis aynı dediğini yapıyorum atıyorum yok oluyor aslında masa üstünde ama görünmüyor sol tık çalışmıyor bideteker teker o zaman ekle simgeleri yani masaüstündeki uygulamaları arama yerinden gel ne istiyosan yaz oraya sonra basılı tut masaüstüne at bu kadar
güvenli mod ile çalıştır bilgisayarı birde öyle denereis birsürü oyun birsürü foto birsürü dosya var üni ödevleri felan sıfırlayamam şuan ya
knk bide öyle deniyicemde kısıtlama olmuyormu bilgisayardagüvenli mod ile çalıştır bilgisayarı birde öyle dene
reis sen adamsın valla . açılın burda bir adam varr çok saolunKardeşim Masaüstüne tıkla Görünüm Gir Masa üstü öğelerini göster bas düzelir oda olmazsa ctr+alt+del yap dosya bas çalıştır bas explorer yaz enter bas