7 Ağu 2020 #1 SwiNCherS S Onaylı Üye Katılım 24 Tem 2020 Mesajlar 58 Tepki puanı 3 Yaş 25 5 HİZMET YILI arkadaşlar benim pc ye bişey oldu anlamadım. 1-2 saat sonra açtığımda masa üstünde hiç bişey yoktu tıklayamıyordum başlat menüsünden bilgisayarım yazıp öyle giriyorum biri yardımcı olabilirmi acaba
arkadaşlar benim pc ye bişey oldu anlamadım. 1-2 saat sonra açtığımda masa üstünde hiç bişey yoktu tıklayamıyordum başlat menüsünden bilgisayarım yazıp öyle giriyorum biri yardımcı olabilirmi acaba
7 Ağu 2020 #2 hackmiyimbulkanka H Onaylı Üye Katılım 5 Ağu 2020 Mesajlar 72 Tepki puanı 1 Yaş 26 5 HİZMET YILI tek tek at bence tekrar hata olması lazım
7 Ağu 2020 Konuyu başlatan #3 SwiNCherS S Onaylı Üye Katılım 24 Tem 2020 Mesajlar 58 Tepki puanı 3 Yaş 25 5 HİZMET YILI hackmiyimbulkanka' Alıntı: tek tek at bence tekrar hata olması lazım Genişletmek için tıklayın ... yok kardeşim masa üstüne bilgisayarım ı atıyorum kayboluyor sol tık masa üstünde çalışmıyor normalde çalışıyor ama masaüstünde çalışmıyor
hackmiyimbulkanka' Alıntı: tek tek at bence tekrar hata olması lazım Genişletmek için tıklayın ... yok kardeşim masa üstüne bilgisayarım ı atıyorum kayboluyor sol tık masa üstünde çalışmıyor normalde çalışıyor ama masaüstünde çalışmıyor
7 Ağu 2020 #4 alprh03 Uzman Üye Katılım 28 Mar 2020 Mesajlar 200 Çözümler 6 Tepki puanı 15 Ödüller 7 6 HİZMET YILI yani senin için çok büyük bir problem olacaksa bu bilgisayarını sıfırlamanı öneririm
7 Ağu 2020 Konuyu başlatan #5 SwiNCherS S Onaylı Üye Katılım 24 Tem 2020 Mesajlar 58 Tepki puanı 3 Yaş 25 5 HİZMET YILI alprh03' Alıntı: yani senin için çok büyük bir problem olacaksa bu bilgisayarını sıfırlamanı öneririm Genişletmek için tıklayın ... reis birsürü oyun birsürü foto birsürü dosya var üni ödevleri felan sıfırlayamam şuan ya
alprh03' Alıntı: yani senin için çok büyük bir problem olacaksa bu bilgisayarını sıfırlamanı öneririm Genişletmek için tıklayın ... reis birsürü oyun birsürü foto birsürü dosya var üni ödevleri felan sıfırlayamam şuan ya
7 Ağu 2020 #6 CellatGenc22 C Üye Katılım 22 May 2019 Mesajlar 3 Tepki puanı 0 Yaş 31 7 HİZMET YILI teker teker o zaman ekle simgeleri yani masaüstündeki uygulamaları arama yerinden gel ne istiyosan yaz oraya sonra basılı tut masaüstüne at bu kadar
teker teker o zaman ekle simgeleri yani masaüstündeki uygulamaları arama yerinden gel ne istiyosan yaz oraya sonra basılı tut masaüstüne at bu kadar
7 Ağu 2020 Konuyu başlatan #7 SwiNCherS S Onaylı Üye Katılım 24 Tem 2020 Mesajlar 58 Tepki puanı 3 Yaş 25 5 HİZMET YILI CellatGenc22' Alıntı: teker teker o zaman ekle simgeleri yani masaüstündeki uygulamaları arama yerinden gel ne istiyosan yaz oraya sonra basılı tut masaüstüne at bu kadar Genişletmek için tıklayın ... reis aynı dediğini yapıyorum atıyorum yok oluyor aslında masa üstünde ama görünmüyor sol tık çalışmıyor bide
CellatGenc22' Alıntı: teker teker o zaman ekle simgeleri yani masaüstündeki uygulamaları arama yerinden gel ne istiyosan yaz oraya sonra basılı tut masaüstüne at bu kadar Genişletmek için tıklayın ... reis aynı dediğini yapıyorum atıyorum yok oluyor aslında masa üstünde ama görünmüyor sol tık çalışmıyor bide
7 Ağu 2020 #8 alprh03 Uzman Üye Katılım 28 Mar 2020 Mesajlar 200 Çözümler 6 Tepki puanı 15 Ödüller 7 6 HİZMET YILI SwiNCherS' Alıntı: reis birsürü oyun birsürü foto birsürü dosya var üni ödevleri felan sıfırlayamam şuan ya Genişletmek için tıklayın ... güvenli mod ile çalıştır bilgisayarı birde öyle dene
SwiNCherS' Alıntı: reis birsürü oyun birsürü foto birsürü dosya var üni ödevleri felan sıfırlayamam şuan ya Genişletmek için tıklayın ... güvenli mod ile çalıştır bilgisayarı birde öyle dene
7 Ağu 2020 #9 Minh Quân7278 M Üye Katılım 27 Nis 2020 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Ödüller 2 Yaş 24 6 HİZMET YILI mình cũng như bạn
7 Ağu 2020 Konuyu başlatan #10 SwiNCherS S Onaylı Üye Katılım 24 Tem 2020 Mesajlar 58 Tepki puanı 3 Yaş 25 5 HİZMET YILI alprh03' Alıntı: güvenli mod ile çalıştır bilgisayarı birde öyle dene Genişletmek için tıklayın ... knk bide öyle deniyicemde kısıtlama olmuyormu bilgisayarda
alprh03' Alıntı: güvenli mod ile çalıştır bilgisayarı birde öyle dene Genişletmek için tıklayın ... knk bide öyle deniyicemde kısıtlama olmuyormu bilgisayarda
7 Ağu 2020 #11 MypytroN Son yaptıgım sey bile olsa bu isi bitirecegim Süper Üye Katılım 5 Tem 2017 Mesajlar 677 Çözümler 4 Tepki puanı 63 Ödüller 8 8 HİZMET YILI Kardeşim Masaüstüne tıkla Görünüm Gir Masa üstü öğelerini göster bas düzelir oda olmazsa ctr+alt+del yap dosya bas çalıştır bas explorer yaz enter bas
Kardeşim Masaüstüne tıkla Görünüm Gir Masa üstü öğelerini göster bas düzelir oda olmazsa ctr+alt+del yap dosya bas çalıştır bas explorer yaz enter bas
7 Ağu 2020 #12 DiAhmett D Onaylı Üye Katılım 22 May 2020 Mesajlar 75 Tepki puanı 10 Ödüller 5 Yaş 25 6 HİZMET YILI sağ tık görünüm masaustu ogelerini goster yap belki yanlısıkla elin fln değmiştir
7 Ağu 2020 Konuyu başlatan #13 SwiNCherS S Onaylı Üye Katılım 24 Tem 2020 Mesajlar 58 Tepki puanı 3 Yaş 25 5 HİZMET YILI MypytroN' Alıntı: Kardeşim Masaüstüne tıkla Görünüm Gir Masa üstü öğelerini göster bas düzelir oda olmazsa ctr+alt+del yap dosya bas çalıştır bas explorer yaz enter bas Genişletmek için tıklayın ... reis sen adamsın valla . açılın burda bir adam varr çok saolun
MypytroN' Alıntı: Kardeşim Masaüstüne tıkla Görünüm Gir Masa üstü öğelerini göster bas düzelir oda olmazsa ctr+alt+del yap dosya bas çalıştır bas explorer yaz enter bas Genişletmek için tıklayın ... reis sen adamsın valla . açılın burda bir adam varr çok saolun
7 Ağu 2020 Konuyu başlatan #14 SwiNCherS S Onaylı Üye Katılım 24 Tem 2020 Mesajlar 58 Tepki puanı 3 Yaş 25 5 HİZMET YILI forumu nasıl kapatıcam çözüldü diye nasıl yapıcam