Pc deki sesi konuşmaya verme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Arkadaşlarla discord da veya herhangi bir sohbet platformunda konuşurken hem kendi sesimin herm de bilgisayarımda çalan şarkının gitmesini istiyorum.Ayarlardan ses efekti kısmından mikrofonu devre dışı bırakıp stereo mix'i açınca oluyor evet ama bu sefer de benim sesim gitmiyor zor oluyor daha kolay nasıl yapabilirim?

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kanka ya kulaklık takma yada spotify dan aç şarkıyı

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
aga bi program var steamde onu kullanabilirsin ama sadece 10 şarkı yükleyebiliyorsun içine demosunda yani şimdi adını unuttum ama az bi araştırmayla bulursun

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Onun yerine discord kullanıyorsan boydan müzik açıp konusabilrisn ama diğerleri için önerim yok

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Böyle bir programdan haberim yok ancak ses ayarları kısmından mikrofonunuzun hassasiyet ayarını yükseltirseniz mikrofon tüm sesleri alacağı için bilgisayardan açtığınız ses otomatik olarak karşı tarafa da gidecektir.İsterseniz discord üzerindeki müzik botlarını da kullanabilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bence bununla hiç uğraşmadan ses kanallarına girin müzik botu yükleyin müzik botu istediğinizi çalsın

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
discord kanalında müzik botunu kullanabilirsin hocam

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
usta dediğini ilk defa duydum ama bence direk dc ye müzik botu koyman

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
DC'de müzik botu kullanabilirsin yada ses kartı işini görebilir diye düşünüyorum.

in love with AMD
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bu tür şeyler için marka kulaklığa sahip olman gerekiyor mesela Logitech G430. Neden mi? Çünkü ses ayarları için driverları bulunmakta ve SoundBoard yani bu sesleri ekleyip oynattığın uygulamayı desteklemekte. Marka kulaklığın yoksa "Soundboard tutorial" diye aratıp videolara bakabilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hiçbir şey bilmiyorsan dc de veya ts de müzik botunun volumunu biraz arttır. Karşı tarafa gider denendi :)

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum arkadaşın ile karşılıklı müzik botu kullan yada discord da müzik odası yaparak botu oraya ata
Yada microfonun hassasiyet ayarını sona yakın daya ses sistemini mikrofona yaklaştır tamam
Spofity premium kullanıyorsan discord üzerinden karşılıklı dinleyebilirsiniz

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Friend there is a program, you can show it on Steam, but you can only load 10 songs in the demo, so I forgot the name now, but you can find it with a little research. Or you can take a look at youtube to see if someone is talking about some apps you can use to solve your problem.

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
laptop'ta buna karşı ürettiğim çözüm kulaklığı çıkarınca hem senin sesin gidiyor hem de bilgisayar da açtığın müziğin sesi , eğer discorda müzik botu eklerseniz bu tür ufak problemlere gerek kalmaz

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ryhtm müzik botu getirerek !play (şarkı ismi) şarkı açabilirsin zor birşey değil

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Ayarlardan ses hassasiyetini arttır oldu bitti yüksek ses olduğu için bütün sesleri alır mic.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Kanka ses ayarlarında streo'yu aktif etmen yeterli olucaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...