pc den anlıyan arkadaş?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
arkadaşlar 2014 de aldıgım bi hp marklı bi bilgisayrım vardı geçen ay bozulmuştu tamire wermiştim ekran kırılmıştı ekrn değişcekti tek ama farkettimki adam masaüstünde bi dosyayıda unutmuş sanırım içindeki işlemci bu bilgisayarın işlemcisi değil sid barkod vs olmadıgından işlemcimi bilmiyorum bilgisayarın kendi işlemcisini nasıl ögrenebilirim şuanki ismiyle karşılaştırmam için şuanki işlemci intel celeron 1000 CPU bilmem ne yazıyor ama tamire vermeden önceki işlemcimin bu olmadıgından eminim onu ögrenmem lazım
Ekran Alıntısı.PNG

Post automatically merged:

@LeftSpace @nader11ndeu

❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Nasıl yani bilgisayarında şuanda takılı olan işlemciyi değiştirdiğinimi düşünüyorsun ?

❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Programı açtınmı hiç açtıgın zaman hangi pencere açılıyor açılan pencerenin ssini atarmısın ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bir Hack Programı web sitelerin şifresinimi buluyodun ona benzer bişey olması lazım tam hatırlamıyorum. Ama donanım yani işlemcin için değiştirme vb. bir program değil. senin leptop neden yüklemiş bilemiyorum ama tek mantıklı gelen bir siteye saldırmak vb. bir şey yapmak istediyse bunu kendine ait olmayan bir makina dan yapması mantıklı. yani demek istediğim eğer bu ekranı yapan arkadaş yakınındaysa niyetini ve bu programı ne amaçla kullandığını öğrenmen senin için iyi olucaktır. bir de program indir çalıştır mantığındaydı sanırım yani direk silebilirsin.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Evet hocam bu programi biliyom bende daha deminki arkadasin dedigi gibi bu aslinda bi hack programi bi siteye saldiri yapnak icin kullanilmis olabilir istersen internete arastir bak bu program cheat engine gibi ama ondan daha yonlu bir program senin sisteminle bi alakasi yok bu programi sil ama pcnin islemcisini sok konrol et hic bir sey yazmiyosa ustundeki seri koddan ne islemci olduguna bak ben olsam bakarim mesela islencin i5 diyelim adam kalkip senin islemcin dengide eski bi islemci takabilir guvenmiyosan kontrol etcen ben olsam gider bi pc yi yapan elemana bi hesap sorarim sana söyle soyleyeyim bu yuklenmis olan program hackleme programi ve bu programla iyi bisey yapilmadi kesin haci mutlaka arastir.

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
SQL açıklı sitelere shell atmak için kullanılabiliyor böyle programlar.. Bu arkadaştan biraz şüphe ettim bir anti-virüs indirip bilgisayarını taratabilirmisin ? Trojan, Rat atmış olabilir veya dosyanın içindede rat olabilir. Eğerki bilgisayarında virüs bulursa buraya ss atarmısın ? AntiVirüs önerim Eset veya Kaspersky

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...