Çözüldü Pc donması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lord_Of_Recep
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba , geçenlerde lol'ü açınca bilgisayar donuyor adlı bir konu açmıştım sorunu çözdüm fakat bu sefer'de şampiyon seçim ekranın'dan sonra bilgisayarım donmaya başlıyor . Sadece lol için değil dün pes 2018'i yükledim fakat açtığım an bilgisayar donuyor . Diğer oyunlar'da örneğin minecraft , mortal kombat , pes 2021 , ghostrunner gibi oyunlar'da hiç bir sorun yok ama , dediğim gibi pes 2018 ve lol'de şampiyon seçim ekranın'dan sonra bilgisayar donuyor ve reset atmak zorunda kalıyorum . Ne yapmam gerekiyor bilen biri söyleyebilir mi lütfen ?

Not/ Windows , sistem ve ekran kartı güncel .

Çözüm
Ssd'inde ya da hdd/ssd'inde problem olabilir kontrol et derim. Nasıl kontrol edeceğini öğrenmek için
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
tıklayabilirsin.
2. olarak sistem özelliklerini yazmamışsın ama Ramler dolduğu zaman da veyahut ramlerde problem olduğu zamanda kasmalar donmalar yaşanabiliyor. Onu da
tıklayarak nasıl test edeceğine bakabilirsin. Bu tür durumlar çoğu zaman diskte sorun oluyor. (Ram testinde videodaki gibi 11 saat beklemeye gerek yok, 30dakika beklemek yeterli olacaktır) %99 bir sorun varsa çıkar.
omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Daha önce format atıldı mı?
Windows Update ve Driver güncel olduğu emin misin?
DirectX9 yada DirectX11 seçerek denedin mi?

Yardımcı olabilmek için yukarda cevap vermeniz gerekiyor

Lord_Of_Recep
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Daha önce format atıldı mı?
Windows Update ve Driver güncel olduğu emin misin?
DirectX9 yada DirectX11 seçerek denedin mi?

Yardımcı olabilmek için yukarda cevap vermeniz gerekiyor
Format 1 2 ay önce attım
Her şey güncel ( ama emin değilim )
Öyle bir seçenek yok

Banlı Üye
2 HİZMET YILI
Pc kaldırmıyor olabilir. Riot sağolsun o kadar sık güncelleme yapıyor ki insan pc yi güncellemeden edemiyor

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Ssd'inde ya da hdd/ssd'inde problem olabilir kontrol et derim. Nasıl kontrol edeceğini öğrenmek için
tıklayabilirsin.
2. olarak sistem özelliklerini yazmamışsın ama Ramler dolduğu zaman da veyahut ramlerde problem olduğu zamanda kasmalar donmalar yaşanabiliyor. Onu da
tıklayarak nasıl test edeceğine bakabilirsin. Bu tür durumlar çoğu zaman diskte sorun oluyor. (Ram testinde videodaki gibi 11 saat beklemeye gerek yok, 30dakika beklemek yeterli olacaktır) %99 bir sorun varsa çıkar.

Çözüm
🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Format 1 2 ay önce attım
Her şey güncel ( ama emin değilim )
Öyle bir seçenek yok
Bilgisayarın laptop mu masaüstü mü donanım bilgileri neler sıcaklık değerlerin neler hiç bir bilgi vermemişsin sadece donuyor ve format attım demişsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...