eyvallah kanka sen bunu mu kullanıyorsunBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapal bunu keyfine bak
kanka marka fark ediyormu yoksa bu özellik yeterlimi144 / 1 ms em iyisi
fiyatı ne kadar bütçem 2000TEKNOBİYOTİKTEN LENOVO 144 HZ AL KULLANIYORUM MEMNUNUM
1300 tl iyimis kanka ugyunda sagolaynısını kullanıyorum 1300 tl ve baya iyi bence fiyatına göre
kanka benim suan ekranım samsung ama eskı ama yeni almam lazımsamsung marka monitörleri tavsiye ederim monitör konusunda gayet başarılı bir marka .
neden amd oyun için daha iyi diyorlarıntel al amd felan alma paylaşmsız olsn
Kanka 24 inç işte ortalama bir monitör ama önceki monitörün küçükse ilk başlarda büyük gelir ama büyük olması daha iyi daha güzel görürsün. Curved olması da zaten güzel bi özellik düz monitöre göre daha güzel görüntü alıyorsun. Ms konusuna profosyonel bir oyuncu değilsen fazla takılma derim. Söylediğim Monitör 4MS. Ama 1 MS ile 4 MS arasında ki farkı sen anlayamazsın o yüzden sıkıntı çıkmaz.bu ekran büyük mu 1 ms mi kanka teşekür ederim baya yardım ettin ben pek anlamıyorum pc işlerinden
kanka curved ekranlar pahalı ya bende istıyorum ama 2 ay beklemem gerekır onu almak için bütçem kısıtlı birazKanka 24 inç işte ortalama bir monitör ama önceki monitörün küçükse ilk başlarda büyük gelir ama büyük olması daha iyi daha güzel görürsün. Curved olması da zaten güzel bi özellik düz monitöre göre daha güzel görüntü alıyorsun. Ms konusuna profosyonel bir oyuncu değilsen fazla takılma derim. Söylediğim Monitör 4MS. Ama 1 MS ile 4 MS arasında ki farkı sen anlayamazsın o yüzden sıkıntı çıkmaz.
Olm 1500-2000 bütçem var yazmışsın ben 1000 lirayı bile geçmeyen monitör önerdim sana. Curvedler bi tık daha pahalı olabilir ama parasına değer yani bunuda bil.kanka curved ekranlar pahalı ya bende istıyorum ama 2 ay beklemem gerekır onu almak için bütçem kısıtlı biraz
kanka 2500 tlden başlıyor ama ekranlar o yüzden dedimOlm 1500-2000 bütçem var yazmışsın ben 1000 lirayı bile geçmeyen monitör önerdim sana. Curvedler bi tık daha pahalı olabilir ama parasına değer yani bunuda bil.
Olum benim söylediğim modele baksana bi seni ultra lüks monitörlere bakmışsındır.kanka 2500 tlden başlıyor ama ekranlar o yüzden dedim
tamam şimdi inceliyorum teşekür ederimOlum benim söylediğim modele baksana bi seni ultra lüks monitörlere bakmışsındır.