Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisiyarımda Valorant Acıyorum arkada discord Google acık ve ilk actıgımda 1 dk sonra fanlarımdan cok ses geliyor kapatınca bi 5 dk sonra ses diniyor sebebi nedir bilen varmı ekran kartım yok apu kullanıyorum
Sistem olması gerekenden fazla ısındığı için fanların'da olması gerekenden fazla kullanıyor , bir ekran kartı alırsan bu yük biraz azalır kendi soğutucusu ve grafik işleme gücü olduğu için işlemciye binen yük azalacaktır ve en az 12 ve üzeri gb'a sahip ddr3-4 bir ram ile aç ben bile oyun açtığımda arkada Chrome açmıyorum hatta chrome hiç açmıyorum opera gx var sistemim de boru değil yani yanlış anlama buna rağmen kullanmıyorum
Laptop mu pc ? Öyleyse eğer batarya çıkıyorsa bataryayı cıkarıp oynamaya devam ke masaüstüyse kardeşim daha güçlü soğutucu al yada ekran kartı anakarta çok düşüktür
bilgisayarın ısınıyor bu sebeple fanlar daha hızlı çalışıyor bundan şikayetçiysen daha iyi bir fan alabilirsin ama fan hızını düşürmeyi deneme tavsiye etmiyorum ısınması artar.