pc fan temizliği + termal macun kaç tl ? (laptop)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
HP Notebookum var servise gönderdim içini açmamışlar bile ısınmadan göndermiştim çözülmemiş.. 15 gün bekledim
bende bir bilgisayarcıya gidip fan temizliği ve termal macun sürdürmek istiyorum çok kolay bi konu ama olsun merak ettim
ne kadar tutar bu kazıklanmayalım ? bilgisi olanlar yazarsa sevinirim tahmin kafadan atıcaksanız hiç yazmayın

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Dostum bendede toshiba l50 var leptoplarda ısınma sorununa servis çözüm bulamıyor malesef cooler masterin bende iğne gibi bi termal macunu vardı masaüstünde baya iş gördü ama laptopta yetersiz kalıyor sane önerim laptopunun fan ayarlarını değiştirmen internette araştır biraz birkaç programla fan hızını artırıyorsun sürekli maksimum devirde çalışıyor bide bi tane fan var direk hava kanalını dışına takılan bi cihaz o çok işe yarıyor 150 tl gibi birşey onuda öneririm sana

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
termal macun 50 100 tl falan bazı çakma termal macunlar 5 tl ve dev gibi oluyor onlardan alma onların içine koyulduğu hala bulunamadı.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bilgisayarcıdan bilgisayarcıya değişir bizim teknik servisimizde 120 tl ye yapıyoruz kasa olsaydı eğer 50 tl gibi bir fiyata yapıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...