Pc fanları çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Beyler hazır sistem satın aldım montiör henüz elimde degil yarın gelecek ekran kartı montajını yaptım ve kasaya power kablosunu takıp çalıştırdım ekran kartı çalışıyordu sıvı soğutma rgb side çalışıyor fakat rgb fanların hiçbiri çalışmıyor rgb lerde dahil ışık yok nasıl düzeltebilirim kasanın arkasını söktüm ama daha önce hiç rgb kablolarını vesaire görmedim takmadım

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Kasanın üzerinde led tuşu mevcut mu dostum ?
Rgb kontrol tuşu kasanın üzerinde olması gerekli
Anakarta sistemi sen mi topladın yoksa yetkili servis mi topladı ?

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Nvdia bilgisayarın varsa eğer ekran kartı ayarlarından açılabiliyor

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Beyler hazır sistem satın aldım montiör henüz elimde degil yarın gelecek ekran kartı montajını yaptım ve kasaya power kablosunu takıp çalıştırdım ekran kartı çalışıyordu sıvı soğutma rgb side çalışıyor fakat rgb fanların hiçbiri çalışmıyor rgb lerde dahil ışık yok nasıl düzeltebilirim kasanın arkasını söktüm ama daha önce hiç rgb kablolarını vesaire görmedim takmadım
dostum bende de bir kere kendi kendine fanlar durdu kumandaya bi baksana kanka renklı ışık veren kumanda var ya ona hiç bastın mı belkı baska tusa bastıysan otomatık fanlar duruyor bende de durmustu kumandadan halletmiştim

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bendede oluo kabloda sıkıntı vardır yada girişinde çok toz birikmiştir nvidia varsa ekran kartı ayarlardan açılıyor die biliorum üstte arkadaş yazmış

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bilgisayarın fan kaplolarını takip et anakarta takılımı degılmi eger takılı oldugu halde calışmıyorsa maunel de ola bilir control kumandası yada kasanın içinde veya ustunda RGB fan tusları olur onları kontrol et yapamassan kasanın ayrıntılarını ver..

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bios üzerinden bir kontrol et fan hızlarını, 0 da olabiliyor bazen bizzat yaşadım.

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kasanın üzerinde led tuşu mevcut mu dostum ?
Rgb kontrol tuşu kasanın üzerinde olması gerekli
Anakarta sistemi sen mi topladın yoksa yetkili servis mi topladı ?
servis topladı
Post automatically merged:

k
Nvdia bilgisayarın varsa eğer ekran kartı ayarlarından açılabiliyor
kanka monitöre bağlamadım daha monitör yarın gelecek şimdilik kasayı açtıgımda çalışmadı onun dışında ekran kartı vesaire çalışıyor rgbleri

bendede oluo kabloda sıkıntı vardır yada girişinde çok toz birikmiştir nvidia varsa ekran kartı ayarlardan açılıyor die biliorum üstte arkadaş yazmış
0 kanka yeni geldi kasa monitör yok daha elimde gelince bakıcam sağol

Bilgisayarın fan kaplolarını takip et anakarta takılımı degılmi eger takılı oldugu halde calışmıyorsa maunel de ola bilir control kumandası yada kasanın içinde veya ustunda RGB fan tusları olur onları kontrol et yapamassan kasanın ayrıntılarını ver..
kanka molex ile bağlamışlar control kumandası yok kasadaki rgb tuşuda işe yaramıyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kanka biosu kontrol et pc ni bakıma ver bi temizlesinler düzelmesse sorun var fanlarında

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hocam anakarta doğru bağladığına emin misin

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Hocam anakarta doğru bağladığına emin misin
kanka psu dan molex bağlanmışlar ben montajlamadım aldıgım firma böyle montajlamış

kanka biosu kontrol et pc ni bakıma ver bi temizlesinler düzelmesse sorun var fanlarında
kanka bios ekran kartı felan bakmadım monitör yarın elime geçecek bakarım yine fakat en azından rgblerinin yanması gerekmezmi doğru olsa

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
eğer kasanın yanındaki fanlarsa at çöpe gitsin ben de 5 yıldır yok aasd hiçbir etkisi yok bence

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kablolarını kontrol et yağlamayı dene yada tozları temizle kankam

life is unfair and never be
Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bir uzmana gitsen iyi olur

Üye
3 HİZMET YILI
Fanların tozlanmasında normal şartlarda herhangi bir problem yoktur. Bunun sebebi ise; üretici markalar toza dayanıklı olacak şekilde üretim yapmasıdır. Ancak, bu tozlar kontrol edilmediği taktirde fanın ses yapmasına yol açabilir, ısınmasına neden olabilir veya fanı bozabilir.

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
smartfan uygulamalarından fanları açç bence olur

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Bilgisyar bi tam yerine otursun sonra dene eğer olmazsa bilgisayarcıya götür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...