dostum bende de bir kere kendi kendine fanlar durdu kumandaya bi baksana kanka renklı ışık veren kumanda var ya ona hiç bastın mı belkı baska tusa bastıysan otomatık fanlar duruyor bende de durmustu kumandadan halletmiştimBeyler hazır sistem satın aldım montiör henüz elimde degil yarın gelecek ekran kartı montajını yaptım ve kasaya power kablosunu takıp çalıştırdım ekran kartı çalışıyordu sıvı soğutma rgb side çalışıyor fakat rgb fanların hiçbiri çalışmıyor rgb lerde dahil ışık yok nasıl düzeltebilirim kasanın arkasını söktüm ama daha önce hiç rgb kablolarını vesaire görmedim takmadım
servis topladıKasanın üzerinde led tuşu mevcut mu dostum ?
Rgb kontrol tuşu kasanın üzerinde olması gerekli
Anakarta sistemi sen mi topladın yoksa yetkili servis mi topladı ?
kanka monitöre bağlamadım daha monitör yarın gelecek şimdilik kasayı açtıgımda çalışmadı onun dışında ekran kartı vesaire çalışıyor rgbleriNvdia bilgisayarın varsa eğer ekran kartı ayarlarından açılabiliyor
0 kanka yeni geldi kasa monitör yok daha elimde gelince bakıcam sağolbendede oluo kabloda sıkıntı vardır yada girişinde çok toz birikmiştir nvidia varsa ekran kartı ayarlardan açılıyor die biliorum üstte arkadaş yazmış
kanka molex ile bağlamışlar control kumandası yok kasadaki rgb tuşuda işe yaramıyorBilgisayarın fan kaplolarını takip et anakarta takılımı degılmi eger takılı oldugu halde calışmıyorsa maunel de ola bilir control kumandası yada kasanın içinde veya ustunda RGB fan tusları olur onları kontrol et yapamassan kasanın ayrıntılarını ver..
kanka psu dan molex bağlanmışlar ben montajlamadım aldıgım firma böyle montajlamışHocam anakarta doğru bağladığına emin misin
kanka bios ekran kartı felan bakmadım monitör yarın elime geçecek bakarım yine fakat en azından rgblerinin yanması gerekmezmi doğru olsakanka biosu kontrol et pc ni bakıma ver bi temizlesinler düzelmesse sorun var fanlarında
eğer kasanın yanındaki fanlarsa at çöpe gitsin ben de 5 yıldır yok aasd hiçbir etkisi yok benceBeyler hazır sistem satın aldım montiör henüz elimde degil yarın gelecek ekran kartı montajını yaptım ve kasaya power kablosunu takıp çalıştırdım ekran kartı çalışıyordu sıvı soğutma rgb side çalışıyor fakat rgb fanların hiçbiri çalışmıyor rgb lerde dahil ışık yok nasıl düzeltebilirim kasanın arkasını söktüm ama daha önce hiç rgb kablolarını vesaire görmedim takmadım
o bir çözüm değil maalesef reis coğu kişi oyle düşünür fakat alakası yokkasanı iyice temizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?