I love Vi
Seçkin Üye
nerede alıyosun 120 fps ?Aga işlemci ryzen 2600x ekran kartı gtx 1660 super oc benchmark testlerine bakıyorum şu kadar fps bu kadar fps bana geliyo max 120 fps bu ne aga. m2ssd var pc 5dk da açılıyor kafayı yemek üzereyim. Var mı bilen yardım edebilecek
fandan dolayı olduğunu sanmıyorum darboğaz olabilir ama emin değilim ryzen 2600x le alakalı bilgim yokhayalimdeki sistem neden böyle yapıyor bilmiorum yeteri kadar fan varmı
2 sistemin fanı var 2 de ben ekledimhayalimdeki sistem neden böyle yapıyor bilmiorum yeteri kadar fan varmı
Valoda fln minimum ayarlara bi denerede alıyosun 120 fps ?
200 alıyordu o kart normalde dediğim gibi başka bir şeyde problemValoda fln minimum ayarlara bi de
Uefi knkGeç açılmasının sebebi windowsun uefi olmadığı için olabilir sistem bilgisinden kontrol et legacy ise format atıp bios dan uefi i seçmen gerekecek.
Aynen bende bu konuya değinecektim dostum işlemci zaten güçlü böyle bir güclü işlemci yanında ekran kartının da termal macunu vardır muhtemelen ekran kartı %80 lere çıkıyordur işlemci sıcaklığıtermal macunları yeni mi fan temizliği yaptın mı
Fan temizliği düzenli olarak yapıyorum ama macunu 1 yıldır değiştirmedim ısınma sorunu olmazsa değiştirmenize gerek yok diye bi bilgi aldım yanlış olabilir mi?termal macunları yeni mi fan temizliği yaptın mı
4 tane fan var knk 2 giriş 2 çıkış olarak + işlemcinin kendi fanı varİnternetteki testlerin çoğu gerçek olmayabiliyor ama yeterli fan yoksa da bu sonucu alıyor olabilirsin
knk uefi düzgün onda sıkıntı yokkanka geç açılma sorunun uefi'den olabiilir bios ayarlarına baktınmı?
Kanka ilk attığın testte çok bişi anlamadım oyun fln oynatmış yoktum pc başında ama arkaplanda high cpu diyomuş antimalware i kapatmaya çalışıcam çok yiyo. İkinci dediğin de burda : yanlış anlamıyorsam bu çok düşük neden böyle ?
Aga pardon yanlışlıkla ssd ye kurmuşum m2ssd d diskiymiş kafayı yicemKanka ilk attığın testte çok bişi anlamadım oyun fln oynatmış yoktum pc başında ama arkaplanda high cpu diyomuş antimalware i kapatmaya çalışıcam çok yiyo. İkinci dediğin de burda : Ekli dosyayı görüntüle 77522 yanlış anlamıyorsam bu çok düşük neden böyle ?
yavaş açılma sorunu çözülmedi halaAga pardon yanlışlıkla ssd ye kurmuşum m2ssd d diskiymiş kafayı yicem
Sağlamlık durumunu görmek için zahmet olmazsa bir de CrystalDiskInfo indirip test eder misiniz:yavaş açılma sorunu çözülmedi hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?