Bende de oldu format attım çözüldüArkadaşlar harddiskimi değiştirdim ve sonrasında kasadan böyle değişik yüksek bi ses gelmeye başladı aralı aralı geliyor sürekli gelmiyor ve windows 7 di 10 yaptım ondan olabilrmi temizledim felan kasayı fanı değişmedi hala aynı ne yapmamı düşünüyosunuz ?
hyr edemedim bi türlü ya windows 10 u kaldırmıyor olabilirmi bilgisayarım ?nasıl bir ses geliyor gelen sesin nerden geldiğini tespit edebildinmi
Sistem donanımlardan oluşur. Yani teknik ve sistemsel aynı anlama geliyor.knk bence o sistemsel değil teknik bi sorun
kasayı acıp sesin nerden geldiğinden emin olun belki harddiskten gelebilir fakat yeni oldugunu söylediniz tespit edin öyle yardımcı olalımhyr edemedim bi türlü ya windows 10 u kaldırmıyor olabilirmi bilgisayarım ?
kasayı açtım fakat anlamadm nerden geldiğini ya ses geliyo ama inş bi sıkıntı cıkmaz patlama gibi felan korkuyorum açıkcasıkasayı acıp sesin nerden geldiğinden emin olun belki harddiskten gelebilir fakat yeni oldugunu söylediniz tespit edin öyle yardımcı olalım
bilgisayarı çalıştırırkende geliyor ve açıldığında aralı aralı geliyorBilgisayarı ilk çalıştırırken mi gelyor sesler her seferinde aynı paternde sanki ikaz gibi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?