Pc Harddisk Değişiminden Sonra Gelen Sorunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bilgisayarı çalıştırırkende geliyor ve açıldığında aralı aralı geliyor

Gelen sesler "bip" şeklinde seslerse eğer. Markalara göre de değişiklik gösterebilen hata mesajları oluyor onlar genelde. Bilgisayarının markası (Masaüstüyse sadece kasanın markası). beep codes diye aratırsan sıkıntının ne olduğunu bulabilirsin.

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Gelen sesler "bip" şeklinde seslerse eğer. Markalara göre de değişiklik gösterebilen hata mesajları oluyor onlar genelde. Bilgisayarının markası (Masaüstüyse sadece kasanın markası). beep codes diye aratırsan sıkıntının ne olduğunu bulabilirsin.
bip değil böyle nası desem motor çalıştırma sesi gibi (hığğ) diye

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar harddiskimi değiştirdim ve sonrasında kasadan böyle değişik yüksek bi ses gelmeye başladı aralı aralı geliyor sürekli gelmiyor ve windows 7 di 10 yaptım ondan olabilrmi temizledim felan kasayı fanı değişmedi hala aynı ne yapmamı düşünüyosunuz ?
donanımsal bi sorun formatla çözülmez o

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
kasa kurulumunda hata yapmısındır krdesım tekrardan bı bak mazallah daha buyuk sorunlara yol acmadan

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
ses harddisktenmi geliyo
bilmiyom reis anlamadım kasayı açıyomda anlamadım nerden geldıgını
Post automatically merged:

kasa kurulumunda hata yapmısındır krdesım tekrardan bı bak mazallah daha buyuk sorunlara yol acmadan
hersey dogruda bence windows yüzünden çünki program açarken ve pc çalışırkende geliyor bilgisayarım windows 10 u kaldırmıyor olabilir cok iyi bir pc deil.

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
hardisk değiştim dedin eskisi duruyosa onu tak dene bi
o bozuk olduğu için değiştirdim ztn reis yanmştı bende tamirciye verdim tamirci dediki bilgisayarın windows 10 u kaldırmıyor açılınca 1 dk bekle kendine gelsin ama ses gelir felan demedi

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
o bozuk olduğu için değiştirdim ztn reis yanmştı bende tamirciye verdim tamirci dediki bilgisayarın windows 10 u kaldırmıyor açılınca 1 dk bekle kendine gelsin ama ses gelir felan demedi
kanka windows 10 veya başka işletim sisteminden olmaz o harddiskinden hatır hatır diye kazınma sesi gibi bi ses geliyosa harddisk bozuk yada bozulmak üzere demektir
Post automatically merged:

Arkadaşlar harddiskimi değiştirdim ve sonrasında kasadan böyle değişik yüksek bi ses gelmeye başladı aralı aralı geliyor sürekli gelmiyor ve windows 7 di 10 yaptım ondan olabilrmi temizledim felan kasayı fanı değişmedi hala aynı ne yapmamı düşünüyosunuz ?
eğer imkanın varsa james donkeyin 120 gb ssd sini al bilgisayarın açılışta ve oyuna girişte baya baya hızlanır

Son düzenleme:
AkçaSoft
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ses diskten geliyor ise dikkat etmelisin. kafa atıyor gibi bir ses geliyor ise verilerini yedekle diski değiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...