Uzman Üye
bilgisayarı çalıştırırkende geliyor ve açıldığında aralı aralı geliyor
bip değil böyle nası desem motor çalıştırma sesi gibi (hığğ) diyeGelen sesler "bip" şeklinde seslerse eğer. Markalara göre de değişiklik gösterebilen hata mesajları oluyor onlar genelde. Bilgisayarının markası (Masaüstüyse sadece kasanın markası). beep codes diye aratırsan sıkıntının ne olduğunu bulabilirsin.
donanımsal bi sorun formatla çözülmez oArkadaşlar harddiskimi değiştirdim ve sonrasında kasadan böyle değişik yüksek bi ses gelmeye başladı aralı aralı geliyor sürekli gelmiyor ve windows 7 di 10 yaptım ondan olabilrmi temizledim felan kasayı fanı değişmedi hala aynı ne yapmamı düşünüyosunuz ?
ne yapayım sence reis pc bi oyunu açarken ve pc yi açarken o seslerde geliyor pc zorlandığı içinmi acaba yoksa windows 10 umu kaldırmıyor olabilir?donanımsal bi sorun formatla çözülmez o
ses harddisktenmi geliyone yapayım sence reis pc bi oyunu açarken ve pc yi açarken o seslerde geliyor pc zorlandığı içinmi acaba yoksa windows 10 umu kaldırmıyor olabilir?
bilmiyom reis anlamadım kasayı açıyomda anlamadım nerden geldıgınıses harddisktenmi geliyo
hersey dogruda bence windows yüzünden çünki program açarken ve pc çalışırkende geliyor bilgisayarım windows 10 u kaldırmıyor olabilir cok iyi bir pc deil.kasa kurulumunda hata yapmısındır krdesım tekrardan bı bak mazallah daha buyuk sorunlara yol acmadan
hardisk değiştim dedin eskisi duruyosa onu tak dene bibilmiyom reis anlamadım kasayı açıyomda anlamadım nerden geldıgını
o bozuk olduğu için değiştirdim ztn reis yanmştı bende tamirciye verdim tamirci dediki bilgisayarın windows 10 u kaldırmıyor açılınca 1 dk bekle kendine gelsin ama ses gelir felan demedihardisk değiştim dedin eskisi duruyosa onu tak dene bi
kanka windows 10 veya başka işletim sisteminden olmaz o harddiskinden hatır hatır diye kazınma sesi gibi bi ses geliyosa harddisk bozuk yada bozulmak üzere demektiro bozuk olduğu için değiştirdim ztn reis yanmştı bende tamirciye verdim tamirci dediki bilgisayarın windows 10 u kaldırmıyor açılınca 1 dk bekle kendine gelsin ama ses gelir felan demedi
eğer imkanın varsa james donkeyin 120 gb ssd sini al bilgisayarın açılışta ve oyuna girişte baya baya hızlanırArkadaşlar harddiskimi değiştirdim ve sonrasında kasadan böyle değişik yüksek bi ses gelmeye başladı aralı aralı geliyor sürekli gelmiyor ve windows 7 di 10 yaptım ondan olabilrmi temizledim felan kasayı fanı değişmedi hala aynı ne yapmamı düşünüyosunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?