Bilgisayarını formatlaBilgisayarım windows 10 eskiden realtek hd audio kullanıyordu bi güncellemeden sonra conexant smart audio kullanmaya başladı realtek driver kursam dahi pcde gözükmüyor realtek hd audioyu tekrardan kullanmak istiyorum napmalıyım
çok dosya ve oyun var hepsini yeniden yüklemek istemiyorum flashda yerde yokBilgisayarını formatla
şarkı dinlerken şarkıcı konuşmaya başladığında pcnin sesi azalmış gibi az geliyor arada yükseliyor ( şarkıyla alakalı değil kontrol ettim )conexant smart audio de ses gelmiyormu
dostum bu linkten bu dosyayı indir öncelikleBilgisayarım windows 10 eskiden realtek hd audio kullanıyordu bi güncellemeden sonra conexant smart audio kullanmaya başladı realtek driver kursam dahi pcde gözükmüyor realtek hd audioyu tekrardan kullanmak istiyorum napmalıyım
sağol deniyorum şimdidostum bu linkten bu dosyayı indir öncelikleBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
hsau05ww.exe indir bu dosyayı kur kurulumda 2-3 defa yeniden başlatacaktır sonra google realtek hd studio microsoft store diye arat ve microsoft stordan aktaracaktır ordan onu indir olması gerekliyor bu yolla
denetim masasından tam olarak nerden kaldırıcam atabilir misinknk ilk olarak conexant smart audio denetim masasından kaldırmak ve sonra verdiğim linkten indirebilrsin realtek hd audio indirip kurman sıkınıtı olursa yazarsın
lBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
nerden kaldıracağımı bulamadımknk ilk olarak conexant smart audio denetim masasından kaldırmak ve sonra verdiğim linkten indirebilrsin realtek hd audio indirip kurman sıkınıtı olursa yazarsın
lBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
son çıkanı indirdim kurdum birşey olmadıindirdiğin dosya güncel mi kontrol ettin mi
sistemsel bir sorun var bence hangi işletim sistemiydison çıkanı indirdim kurdum birşey olmadı
teşekkürler dostum denedim oldudostum bu linkten bu dosyayı indir öncelikleBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
hsau05ww.exe indir bu dosyayı kur kurulumda 2-3 defa yeniden başlatacaktır sonra google realtek hd studio microsoft store diye arat ve microsoft stordan aktaracaktır ordan onu indir olması gerekliyor bu yolla
aygıt yöneticisinden diye biliyorumBilgisayarım windows 10 eskiden realtek hd audio kullanıyordu bi güncellemeden sonra conexant smart audio kullanmaya başladı realtek driver kursam dahi pcde gözükmüyor realtek hd audioyu tekrardan kullanmak istiyorum napmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?