Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Wizard101 eskimeyen bir oyundur, tr serveri kapandı yabancı serverde oynaman lazım. Maalesef oyunu parasız oynayamıyorsun. Metin2 de öyle bir süredir giremedim. Pc kaldırıyorsa black desert de güzel.
Çoğunluk black desert diye tavsiyede bulunmuş oyuna baktım çok karmaşık gibi clan var mı veya DC de beraber oynuyacagimiz gruplar.
Ezik olarak başlamak istemiyorum oyuna çabuk adapte olmak için yardım gerekli oynanış ve oyunun genel konuları hakkında yardımcı olacak varsa gelebiliriz.
Bide oyunu kendi sitesinden mi yoksa Steam dan mi indireyim bilemedim.
Bütçenize göre wow, final fantasy xiv yada eso terceih edebilirsiniz aralarında en uygunu eso ve çok büyük bir evreni var gerek farm gerek pvp için çok fazla çeşitlilik sunuyor ek alarak mmo benzeri olarak kabul edecekseniz path of exile yada diablo3 gibi hack and slash oyun türlerini de deneyebilirsiniz
Arkadaşlar tavsiyeniz için çok teşekkür ederim black desert indirdim şuan yeni kurulum yapıyorum herkese iyi geceler.
Yönetimdeki arkadaşlar konuyu kapatabilir.
İyi çalışmalar.
Hi, I recommend you to play Black Desert Online! It's great mmorpg style game! with several professions, places to grind and a good maritime area, with several types of boats.